Cestitam! Super je i sat i recenzija!
Cestitam! Super je i sat i recenzija!
Hvala kolege! Sat je zaista odličan a recenzija...ne bih bio ja bez gluposti...Toliko puta sam Schaffhausen prekrstio u Schaufhausen, da sam nazivu grada, dao sasvim drugo značenje. Kao da nisam hiljadu puta pre toga pisao ovaj naziv. Potražiću izgovor u drugoj dozi Pfizera od prethodnog dana i sasvim kulturne glavobolje, koja me je pratila prilikom pisanja.
Zaista uživanje čitati dobru recenziju, posebno kad se radi o IWC.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Čestitke na novom satu.
Sjajna recenzija, ali i interesantna kolekcija knjiga
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Hvala kolege!
Eh, kad bi satova imao koliko i knjiga.
Umetnost (muzika, književnost, slikarstvo, film) - to je ono što život čini lepšim i bogatijim.
Iako moja kolekcija ne sadržava satove, koji se u direktnom smislu mogu povezati sa sferom umetnosti, pošto je taj deo delatnosti rezervisan samo za područje Haute Horlogerie, ja ih svejedno shvatam kao rezultat opšteg ljudskog umeća. I Ramones su sa svoja dva akorda i gabba gabba hey hey svojevrsna umetnost.
Poslednja ispravka: Haifisch23 (7.5.2021. u 11:55)
Čestitke! A posebno hvala na podacima, odličnom tekstu, i izuzetno lepim slikama. Što bi rekli braća englezi: you are a scholar and a gentleman!![]()
Hvala Boško! Portugieser je prilično zahvalan model za slikanje, pa su slike plod više toga nego neke moje nadarenosti. Zapravo, to mi je najgori deo prilikom predstavljanja.
Čestitam!!!![]()
Omega rules !!!
Bookmarks sajtovi