piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
piksi....kolega arch_m ti je u Becu....a kako sam se dosta kuckao preko pp, znam da cesto lunja po trgovinama i izlozima satova.....
posalji mu pp pa vidi s njim.....makar nekakav info koji dobro dodje.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Piksi da znas da cu otici posle rucka![]()
Sada sam probao Roamer, prelep je i lepo uradjen. Kais je dosta kvalitetan rekao bih. Cena je 14300 s popustom. Kazete raspolozeni su za dogovor u Bomaru?
Dopada mi se i brend.
Vlajo, koji Roamer ti imas?
Društvo, moguće da ću uskoro na par dana do Beča, pa me zanima da li biste imali neku preporuku za kupovinu?
Nešto interesanto čega nema kod nas. Zanimale bi me, možda, neke od nemačkih firmi, ne znam da li imaju tamo prodaju u radnjama.
Orient? Koliko mi se čini Dukin je skoro tamo pazario.
Kakvi su za cenjkanje?
Svaki predlog je dobrodošao.
Hvala.
imaš Wempe radnju i njihove satove, to se retko gde viđa
imaš i u Wempe radnjama su proturili dosta svoje robe, Nomos Glashuette je dobar
no ima članova koji njihove prilike mnogo bolje poznaju
Mislio sam nešto trocifreno![]()
imaju Junghans ali su i njima jake cene
ne znam sta ima da se kupi ranga do 500evra, a da nema kod nas
imaš i ovde Orient satove da kupiš
Ja sam HC kupio tamo, i tax-free naravno![]()
Podrazumeva se da ću to da gledam, ima li neka radnja za preporuku?
Nego, viđao sam po forumu, neke silne Nemce po 300tinak evra (Junkers, Messershmit, Laco, Aristo...), gledao bih i Steinhart, samo cini mi se da on prodaje jedino preko neta. Kakvo je misljenje o njima?
Nisam znao da Orienta ima i kod nas.
Vladas, ta je radnja dobra, ali hoće da bude malko skuplja. Znam da sam neke Junkerse viđao dok sam stanovao tamo u mom kraju u 5. Bezirku u jednoj radnji Junkerse jeftinije nego kod njih. Sad ne mogu da se setim naziva ulice, neki Rumpelstilskingasse 😊
Bookmarks sajtovi