Kineski proizvod sa kineskim mehanizmom. Po mom skromnom misljenju za zaobilazenje.
Printable View
Kineski proizvod sa kineskim mehanizmom. Po mom skromnom misljenju za zaobilazenje.
Pozdrav drugari , treba mi pomoc pri kupovini fortis sata , interesuje me kako da kupim nov sat da prodjem jeftinije tj stalno se pominje kupovina od prepodavca, (retail)imate li neki predlog kontakt , sve bi mi znacilo, gledam polovne koji kostaju 750 -900 e a nov je malte ne plus 300+400 e isti takav i pritom da strepim da nije kopija ili neka domaca radinost , nadam se da sam objasnio problem , Hvala svima unapred
Ako kupujes nov sat, odes u ovlascenu radnju i sat kupis.
Ako kupujes polovan sat, nadjes se sa prodavce, odete do nekog pouzdanog casonicara da pogleda sat, i nemas problema.
Samo da dodam, u radnji bez obaranja inicijalne cene ne kupuješ. Obično već na dobar dan i probu najavljuju da imaš 10% popusta, a ide to svakako i više.
Ne znam koji Fortis ti se svidja, ali eno ga u B:PM u Ušću Spacematic u izlogu za 92k... Ili beše 97? U svakom slučaju da se istopiš kako lep sat.
Cao svima, mala pomoc mi je potrebna.
hteo bih neki sat da kupim, koji ce imati veci perecnik, bar 48mm... Zanima me da li neko zna kakvi su satovi haemmer automatici? Takodje, zanima me kakvi su satovi pierre Lainer automatici? Svidja mi se i jedan sektor kvarc, pa mi pomozite, koji biste od ova tri sata odabrali?
BPM - najveći izbor satova i nakita - BPM - prodaja satova i nakita - Chronograph 450 R3271776003
Haemmer sat H-02 Mono | - Gents Giants II | MiniMarket.rs
Liverpool
ili mozda ovaj:
Welder sat K22 904 | - Welder | MiniMarket.rs
Od ovoga sto si naveo ja bih Haemmer.....
Najiskrenije da napisem, bez ikakve uvrede,
ako vec hoces tako veliki sat, nadji neki dzepni sat, koji je prepravljen u rucni ili sam uradi slicno i imaces pravi sat.
Ovako, oovo sto si naveo su sve modne igracke.
Od dobrih satova te velicine, prvo mi na pamet pada Seiko SUN019. Jeste nesto skuplji, ali je sat stvarno dobar.
Edit: Tu je i Orient M-Force DV1. Titanijumsko kuciste, precnik 47mm.
Onda, Deep Blue ima dosta velike satove precnika 46+
Hvala na pomoci, Orient merkam odavno, ali ga nema kod nas.... Obratiocu paznju i na vostok europe automatike... Nisu toliko veliki ali mi se i oni svidjaju...
Imas Orient u Budimpesti. Nije tako daleko, cene su im dobre, a usput malo i prosetas i popijes kaficu u gradu koji je zaista lep. :)
Vostok Europe je u principu ok.
E pa druze, tu si se malo zeznuo. Nije "mocno" kad na ruku stavis zidni sat, sat "mocnim" cine neke druge stvari, ali jbg, to valjda dolazi sa vremenom...
Kazem jos jednom, nemoj zameriti, samo iznosim neko svoje iskreno misljenje. :)
51mm prečnik, uklapa ti se u budžet, ima i drugih boja cifera,
kvalitetniji od svih koje si ti naveo, ima kod nas, 2 godine garancije.
EF-527D-1AVEF - EDIFICE - Watch - Products - CASIO
EcoZilla. 48mm, kvalitet proveren i dokazan, cena oko 31000 u Bomaru. Nije što ga ja imam, nego što praktično sve parametre pogadja :)
Jel mora ta vekerica od 48, 51 mm, a sto ne citizen nighthawk :D. Moc se ne meri u centimetrima :D. Fula ti sve parametre i masi za jedno 10000 spanskih nautcikih milja al nighthawk je nighthawk...i izgleda ko milijun dolara kad ga stavis na ruku.
Eto, kolega araphel je dao zaista odlican predlog.
Citizen Ecozilla, zaista strasan sat, kvalitetan, i jos dostupan u Srbiji.
Prilog 117699
Orient satove možeš naručiti preko ovog prodavca. Nakit, satovi i dragocenosti : Orient Satovi Veliki Izbor! 30.10.2015 - ID 26848454 - KupujemProdajem
Nekoliko članova foruma kupovalo je satove od Ivana.
Hvala na odgovorima :)
Pozdrav svima, dugo vas pratim, dosta korisnih stvari sam procitao, ali tek sad sam se pridruzio.
Uzeo sam u razmatranje za kupovinu dva sata, pa mi treba savet za koji od njih da se odlucim.
Dakle,
CITIZEN satovi prodaja, internet prodaja satova strana 3.
SEIKO
Unapred hvala na pomoci !
Zemun7
Dobro nam se pridružio! :)
Postavi precizan link prema Citizen satu koji te zanima (dao si link ka stranici kataloga)
Mislim da je cena ovog Seika kod nas previsoka u odnosu na cene po stranim sajtovima.
Elem, u ovom odnosu snaga, birao bih Citizen
Navedeni Seiko je solar, a Citizen u suštini vrlo slično, s tim što bih ja iz nekog razloga ipak dao prednost EcoDrive tehnologiji. Samo lični osećaj, potpuno iracionalno. Usput, Citizen mi bolje izgleda i još je radio controlled.
Takodjer moj glas ide za Citizen.
Hvala na odgovorima..za sada svi za Citizen. Imam jos neki dan do odluke, pa se nadam da ce jos neko dati svoje obrazlozenje za neki od ova dva sata.
Kod Citizena će biti malo teže za kaiš. Mislim da bi se uz malo sečenja možda mogao ukombinovati neki, ali nisam siguran. Ja lično bih u ovoj kombinaciji ipak pre odabrao VE.
Ima neki poseban smek VE, ima nesto u njemu :)
Ovaj bi trebalo da je sa ruskim mehanizmom, ako se ne varam. Cene im jesu jače nego što bi trebalo, ali ovaj jedan VE koji sam ja imao je zaista bio super po pitanju obrade, osećaja kvaliteta i to. I nekako mi je ipak uvek bolje mehanika nego struja, naravno ako je poreklo mehanizma respektabilno.
I ja vise volim mehaniku.... To moze i sto godina trajati ako se odrzava, struja tesko :).... Mada nemam ni jedan citizen, ali ni jedan VE.. Sve sam blizi odluci za VE....
Ja glasam za VE...
Izgleda mi baš moćno.
Ubedjen sam onda, uzecu VE :)
Intersuje me misljenje nekog strucnog u vezi ovog sata "Tag Heuer mercedes sls"
Znam da su ti satovi skupi i da je ovo replika ali neko misljenje valja li dati pare za tako nesto.
Svidja mi se na izgled, a nisam neki poznavalac. Evo linka na Kupujem Prodajem:
http://www.kupujemprodajem.com/Tag-Heuer-SLS-muski-sat-NOVO-27865364-oglas.htm?filter_id=203114#photoBig
Sada , dali on vredi ti 100 evrica , i kakv mu je mahenizam?
Ja imam neki swacth irony , koristim ga tri godine samo zamenio bateriju. Sluzi me bez problema,
Kupio ga novog samo malo veca od ovog...
Na forumu je rasprava o replikama najstroze zabranjena.
Koliko god da se da za repliku mnogo je.
Jeste, znam i ja to. Ali kada je orginal preko 1000 evrica...
onda kupis seiko orient ili koliko para hoces da das ima adekvatne teme
Kad kupis repliku...videces pokajaves se posle mesec dana nosenja. On ce da radi...gledaces logo tog brenda, a znaces i sam da nije original...znace i ljudi oko tebe koji se razumeju da nije original...i onda ces shvatiti da si pogresio. Skupi pare...odvajaj malo po malo i kreni sa necim kalitetnijim pa nadogradjuj. Ovako varas samog sebe. Dobro namerno ti pisem. U ovakvim stvarima ljudi lazu sami sebe.
Na ebay sam nasao par satova koji su mi primamljivi oku pa me insteresuje vase misljenje o njima i pouzadnosti sata.
Ulozeno me ne interesuje puno jel vidim da nisu skupi
prozivodjac/model
1.CURREN/CUR021
2.JARAGAR/PMW282
3.JIANIANHUA/HWGUOJI
4. MEGIR/3006G
Hvala na pomoci