Nije los sat, mada ne vidim neki narociti smisao pitanja, ako je vec kupio sat, i da se zeznuo, sada je potpuno svejedno.
Printable View
Nije los sat, mada ne vidim neki narociti smisao pitanja, ako je vec kupio sat, i da se zeznuo, sada je potpuno svejedno.
Zanima me da li kod nas u Srbiji ili BG-u moze da se pazari ovako nesto;
OMEGA Watches: Seamaster Aqua Terra 150 M Omega Co-Axial GMT 43*mm - Steel on leather strap - 231.13.43.22.01.001
OMEGA Watches: Speedmaster Moonwatch Professional 42*mm - Steel on leather strap - 311.33.42.30.01.002
OMEGA Watches: Seamaster Aqua Terra 150 M Omega Co-Axial Annual Calendar 43*mm - Steel on leather strap - 231.13.43.22.01.002
OMEGA Watches: Seamaster Aqua Terra 150 M Omega Co-Axial 38.5*mm - Steel on leather strap - 231.13.39.21.01.001
Da nije ispod tezge, bez garancije i papira?
Pozdrav!
Mislim da ces to ovde tesko pronaci....po meni ti je najblizi Malbasic u BL. Ako kako verovatno trenutno nema ono sto trazis, ali ti moze nabaviti sigurno....
U Beogradu ti je Absolut zastupnik za Omegu, pa probaj kod njih.
Od onih u regionu svakako preporuka za Malbasica.
Naravno u Absolutu vecinu toga verovatno mozes odmah i uzivo da isprobas. Tako da ako zelis sve kompletno, novo i bez puno razmisljanja, ovo ti je najjednostavnije resenje...
Pozdrav svima,
Razmisljam da obradujem verenicu i kupim joj sat.
Izbor je pao na dva modela. Voleo bih da cujem jos koje misljenje.
U pitanju su sledeci modeli.
Citizen Citizen Eco-Drive Bella EM0120-58A Bella
Pinky by Tissot Women's Quartz Diamond White MOP Dial Watch with Stainless Steel Bracelet
Sto se tice citizena imam lepa iskustva, posedjujem jedan iz signature kolekcije, prezadovoljan sam.
Ali gore pomenuti model ima drugaciji mehanizam, eco drive e031 i za njega ne mogu da nadjem nista pametno na netu.
Da li neko od vas ima sat sa tim mehanizmom-sta god da mozete da podelite sa mnom znacilo bi.
Sto se tice tissot-a nemam iskustva. Znam samo da gore pomenuti model ima f03.111, sto je, ako se ne varam low end eta mehanizam.
Unapred zahvalan na vasim odgovorima,
Nemanja
Pozdrav svima,zeleo bi da pitam da li neko zna koji je mehanizam u ovom Eberhard satu ne mogu nigde da nadjem sta je i koji je mehanizam da li je in house?i gde bi mogao da se uradi servis za ovaj sat EBERHARD Navy Master Chrono 1987 32012/B6
Da nemas mozda neku fotku mehanizma, bilo bi mnogo lakse...
fora je sto ne mogu nigde da nadjem sliku mehanizma pitacu vlasnika da mi slika ak bude mogao da otvori sat,bio bi jako zahvalan kad bi mi neko odg ,vlasnik mi je reko da je in house mehanizam ,ali nisam siguran:banghead::banghead::banghead::banghead:
U pitanju je (99%) Valjoux 7751 bez prikaza mesecevih mena.
^ I ja sam pretpostavio da je to, zato sam i hteo da vidim sliku.
Takoe Sky! 👍
Stara verzija sa 17 rubina.
To smo resili. Nemanja daj nesto teze.:D :hmmmm::w00t:
hvala najlepse na brzim odgovorima :congrats: reci te mi kolko kosta servis za taj mehanizam
Za 7750 je oko 150e (moze i jeftinije).7751 je slozeniji tako da verujem da je vise od 150e. Raspitaj se kod nekoliko casovnicara.
hvala najlepse na odgovorima:thumbsup:
al kad vec pitam da pitam jos nesto:confused: posto sam veliki ljubitelj vintage chronographa iz 50tih i 40tih zanima me da li znate koliko se krecu servisi za venus i landeron mehanizme,oprostite ako je pitanje van teme
Moraš se raspitati kod časovničara jer, to su stari mehanizmi pa rezervno dijelovi znaju biti problem.
Da parafraziram Rodnija iz Mucki, za neke mehanizme delove nemaju ni arheolozi.:D
Da li neko može da prokomentariše TAG sa linka
CARRERA Calibre 7 Twin Time Automatic Watch 41 mm Black Alligator skin bracelet | TAG Heuer
U smislu:
1. čemu služi kazaljka sa crvenom strelicom
2. koja je logika brojeva na ciferu
3. ...
Za nestrpljive evo fotke:
Prilog 114271
Kazaljka sa strelicom je GMT kazaljka i prikazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni.
Brojevi od 1 do 24 predstavljaju 24 casovni prikaz vremena, na kome gledas vreme pomocu kazaljke sa strelicom.
Pozdrav ljudi... Svidjaju mi se satovi oblika i dizajna poput ovih. Ako neko ima predlog bio bih veoma zahvalan.:) Samo da napomenem da je cenovni maksimum negde do 30 000 rsd. Hvala unapred
Prilog 114409Prilog 114410
Mislim da se ova festina uklapa u ono što tražiš:
Prilog 114415
Festina Sport F16363/3 | Svet Satova
Dvoumim se izmedju Casio prg-240-1 i Seiko solar alarm chronograph ssc081p1 ( mada je seiko naručio moj drugar)Prilog 114912Prilog 114913
Satovi su potpuno razliciti, mada mislim da ni sa jednim od njih nema greske.
Ovih dana gledam da se casti msa nekim saticem i nasao sam dva koja mi se dopadaju, jedan od njih je ovaj Technos, pa me interesuje sta mislite o njemu?
https://www.kupujemprodajem.com/Tech...7036-oglas.htm
?
Ukoliko zbog ovog linka krsim neka pravila unapred se izvinjavam i molim vas da me obavestite da bi izbrisao post.
sad sam ukapirao da sam omasio temu izvinjavam se :D ali ako neko zel ida mi pomogne nek mi slobodno izadje u susret :)
Temu jesi promašio ali budi mudar pa zaobiđi taj sat.
Sat nije ni blizu dobrog stanja a čak se i na mutnjikavim fotkama to loše stanje vidi. Oštećen brojčanik, kućište sa donje strane nije fotografisano već samo poklopac. Verovatno je to zato što je kućište hromirano i oštećeno. Otpao je svetleći premaz sa kazaljki itd.
Meni bi odbio i ovaj komentar iz oglasa "POGLEDAJTE I MOJE OSTALE SATOVE IZ VELIKE KOLEKCIJE KOJI SE PRODAJU po najnižim cenama U SVETU" . Pa nismo deca.
Inače u pitanju je ovaj oglas
Prilog 115221
Prilog 115222
Molim moderatore da prebace u odgovarajući podforum.
pozdrav svima
Pratim rad foruma neko vreme, pa resih da se prijavim i nesto pitam.
Razmisljam o kupovini Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER, pronasao sam nekoliko online prodavnica i pitao da li mogu da mi nabave, odgovor je ne dok su ovi Satovi-Beric poslali poruku da se u Srbiji ne uvoze radio kontrolisani satovi, pa bi vas zamolio da mi kazete - zasto? Da li je u redu da mi ga posalju iz Engleske i pronasao sam jako slican sat na sajtu kolikojesati.com radi se o CASIO EQS 700BD-1 ali ga nema na casio europe pa me zanima da li su slicni, dobri i sl.
Pozdrav svima,moze li mi neko reci nesto vise o ovom modelu?Dimenzije kucista 39mm bez krunice. Masina je Eta. Zanima me odnos kvalitet cena na nasem trzistu.
Imam sat i nedavno sam ga dobio marke Franck muller pa ako bih neko mogao da mi kaze njegovu cijenu, ne vjerujem da je original al je sat lijep i vidi se da je složen
Uh, trebalo je da prvo pogledaš pravilnik, i to ovaj deo:
Čak i bez slike, ukoliko onaj koji ga je pokloniuo nije arapski šeik ili Bil Gejts, mogu da sa velikom sigurnošću kažem da sat nije original. Nažalost, procene replika nikada ne radimo. Kakav god bio, više vredi razlupani ruski sat od sto dinara, jer je bar sat koji ponosno nosi svoje ime i ne krije se iza onoga što nikada neće biti.
Moze neki savet u vezi citizen c110 089006..jel puno 40e za polovan?hvala
Pozdrav,
Zeleo bi da kupim sat do 300e, trenutno se dvoumim izmedju dva sata Candino c4517/2 i Roamer Superior Moonphase
https://82.img.avito.st/1280x960/1580167982.jpg
http://cdn.watchshop.com/profiler/th...1413983475.jpg
Za Candino ima jako malo materijala na internetu tako da ne znam da li bi to bila dobra kupovina.
svaka pomoc je dobrodosla, hvala unapred
Pozdrav. Novi sam na forumu pa sam htjeo da se raspitam o nekim mehanizmima u Hamilton satovima. Naime, hocu da kupim sat sa 7750 mehanizmom. Najprihvatljiviji i nekako najbolji mi se ucinio Hamilton. E sad u ta dva modela koja su mi usla u najuzi krug su mehanizmi H-21, interesuje me jel taj mehanizam ima veze sa 7750 valjoux ili je nesto drugo u pitanju? Inace modeli koji su mi se svidjeli su:
Hamilton khaki x-wind i jazzmaster maestro auto chrono 45mm.
Odlican izbor je u pitanju, meni se posebno dopada jazzmaster maestro, nema da brines to je u pitanju 7750 sa tipicnom rezervom snage od 60h uz par nekih izmjena, sve to mozes procitati ovdje
Hamilton Calibers | Hamilton University
Bilo koji od ta dva modela su odlicni, kao uostalom svi Hamilton modeli....a i prihvatljivi su cenama. Imao sam do sada 3 njihova sata a sa svakim sam bio i vise nego zadovoljan...Moja topla preporuka.
sta mislite o ingersollu bison no 12 misljenja i utisci imam mogucnost kupovine u singapuru pa da cujem misljenja
Ingersoll Uhrenshop - Ingersoll Wrist Watch Shop - Ingersoll ...