-
Re: Ako moze pomoc od poznavalaca modela
Pa to su ti kineski satovi kod kojih je kvalitet i pouzdanost u skladu sa cenom.
Ja sam npr. pre jedno godinu i po uzeo neki Curren sa aliexpres-a čisto da vidim šta može da se dobije za 5 evra. Sat još uvek radi, datum mu se pokvario posle 6 meseci, iz daljine izgleda lepo, narukvica je užas živi...
Što se tiče Jaragar-a, sve zavisi koji ti primerak zapadne. Može da stigne pokvaren, da radi neko vreme pa da stane, znači lutrija. Obzirom da je cena smešna možeš i sam da isprobaš neki od tih satova mada ti je moja preporuka da to ne radiš. :D
-
-
Treba mi pomoc oko kupovine sata. Treba mi jeftin a kvalitetan automatik. Izbor je pao na proverenu Seiko 5 seriju ili ovaj sat Pierre Lannier 311B131 | Svet Satova . Po izgledu drugi sat je bolji, ali me zanima da li je u pitanju dugotrajnosti i kvaliteta mehanizma bolji taj ili neki Seiko? Naravno, ako imate neki drugi da mi predlozite, bio bih vam veoma zahvalan :)
-
Bolji je Seiko.
Dobrodošao! :)
Možeš pogledati i J. Springs (kod nas) ili Orient (u inostranstvu)
-
-
A mogu li znati zbog cega je tako ? Seiko modeli mi se manje svidjaju i ako mi razum govori (a i vi) da to sto su tu sto godina samim tim i kvalitetniji, ovaj drugi mi se vise svidja...
-
Zbog drastične razlike u kvalitetu.
-
Mozete li mi onda, preporuciti neki model automatik do recimo 25000 din? Jasno mi je da to nije neka cifra za automatik, ali u ovom trenutku toliko mogu da priuistim i hitno mi je.
-
Uzmi bilo koji Seiko, Citizen ili Orient automatik za te pare i neces da pogresis.
-
Znaci Pierre nikako? On mi se najvise svidja, ali ne zelim da uzmem nesto sto nije dugotrajno. Definitivno Seiko je bolji?
-
Citat:
Vladimir90 kaže:
... Definitivno Seiko je bolji?
Apsolutno :yes4:
-
Re: Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini
Da, to si u pravu. Kopija je kopija.
Razmisljam oko ovog sata ERA-300DB-1A2V
http://www.casio-intl.com/asia-mea/e...RA-300DB-1A2V/
Neko misljenje?
Meni se bas svidja.
Neko misljenje o njemu, i o Casio satovima?
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav. Ljubitelj sam satova, pratim forum redovno i od skora sam se registrovao. Sviđa mi se sat koji bih kupio direktno od uvoznika. Značilo bi Vaše mišljenje. U pitanju je:
Prilog 118161Prilog 118162
Uvoznik mi je dao podatak da je u njemu ETA 2824-2 mehanizam. Cena je meni pristupačna. Da li da se upuštam u kupovinu? Hvala na sugestijama.
-
Mehanizam je u principu ok. Neukrasena ETA, najverovatnije u standard izvedbi, cest mehanizam i lak za servisiranje. To je sto se tice mahanicke strane, ovako samo ime brenda mi ne znaci mnogo, tako da o kvalitetu kucista, kaisa i ostalog ne mogu da komentarisem.
-
Mehanizam ti je kao Golf II 1.6D...ne mozes fulati s njim....ali ovo ostalo mi se ne svidja....vizualno.
-
Pozdrav svima,
Ljubitelj sam japanskih brendova Citizen-a, Casio-a i Seiko-a. Pokusavam da dodjem do jednog modela Citizen-a vec neki period ali bezuspesno, pa bi vam bio zahvalan ako neko od vas moze da mi pomogne da dodjem do tog sata.
U pitanju je Citizen Promaster Marinaut Titanium AT0480-58A: http://www.crazy-time.it/dettaglio.a...0&ordp=9&pg=98
Ako neko ima bilo kakvu mogucnost da nabavi isti sam ili preko nekog da ga poruci... u Bomaru ga nema, a ni na zvanicnom sajtu Citizen.de odakle iz Bomara uzimaju satove. Model je stariji, nasao sam da ga ima u Ceskoj, Rusiji... i u Italiji (ali tu samo AT0480-58B koji mi nije ni blizu tako lep kao A verzija)...
Hvala, nadam se pozitivnom ishodu.
-
Zdravo drugari.
Nadam se da sam na dobroj temi.
Dvoumim se između ova dva Protrek seta:
Perfect for water sports enthusiasts or anglers: the PRW-2500 from CASIO PRO TREK
Sunrise and sunset display: the PRG-240 from CASIO PRO TREK
Koliko vidim PRW-2500 dodatno ima: radio kontrolu vremena, mesčeve mene, plimu/oseku, yach timer, 200m.
Iako mi je PRG-240 malo lepši ipak sam bliži kupovini PRW-2500, prvenstveno zbog radio kontrole vremena.
Ali me muči jedan detalj na kraju narukvice (sigurnosni deo). Nekako mi se čini da puni štrči, a to bi moglo da iritira.
https://i.imgur.com/8fwTEHs.png
Ako ima neko sat sa tavkom narukvicom da podeli iskustva.
Hvala.
-
Tasman
Nemam sat sa takvim kaišem.Znam samo da bi mene sigurno vrlo iritiralo.Imao sam nešto slično i to sam rešio skalpelom (klasično skraćivanje).
-
Ja samo da se jos jednom zahvalim clanovima foruma i da se pohvalim da sam uzeo sebi na kraju Seiko. SEIKO XSNKE01K1 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd prezadovoljan sam :)
-
Citat:
Vladimir90 kaže:
Prelijep i kvalitetan sat. Vladimire u zdravlju ga nosio!
-
Cestitam na prinovi, i postavi obavezno slike sata. Bez slika se ne racuna ;)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Dali moze neko da mi kaze nesto o ZINVO satovima? Prilicno lepo izgledaju pogotovo Zinvo Blade model, a cena nije velika.Prilog 118725
-
Naš član paki
poseduje jedan Zinvo.
Možda se javi i podeli utiske
-
Longines ili ne???
Znalci molim za pomoc... Meni po ceni deluje da su replike u pitanju...
Molim znalce i ljude dobre vole za pomoc...
Shta kazete??
HERITAGE Collection :
Sluchajno naleteo na ovaj site..
Da li se upushtati ili ne?
-
Re: Longines ili ne???
NE!
'Ajde sad nazad na doček :D
-
Re: Longines ili ne???
Hvala Vladane... Ujedno srecna nova godina sivm chlanovima foruma.. Zivi i zdavi bili.
Poz!
-
Vredi li to chemu??
Tissot Le Locle
http://www.authenticwatches.com/tissot-le-locle-t411483531.html
Da li dati novce za ovaj model ili ne..
Struchnjaci pomoc?? I Hvala!
-
Potrebna misljenje :)
E ovako vec sam nasao sat koji mi je zapao za oko
Super Titanium Chrono
sad posto nisam strucan zanima me vase misljenje da li vredi para, izdrzljivost sigurnost itd itd.
Unapred hvala :)
-
Sa Citizenom nema problema. Eco Drive dokazana i pokazana tehnologija, cena OK, titanijum... Ako ti se dopada, kupuj. Mada, pošto je već Bomar u pitanju, idi ipak pa probaj sat uživo. Da ne bude da ti se na ruci uopšte ne dopada.
-
Poštovani,
šta mislite o ovom satu, da li ima dobar mehanizam?
Hamilton Khaki field king quartz H64451533
Khaki Field King Quartz
i Hamilton Khaki field king automatic sa mehanizmom eta 2834-2? da li oba sata imaju dobar mehanizam?
kupio sam victorinox infantry vintage 241314 ali mi se jako dopada Hamilton pa me zanima vaše mišljenje o brendu i mišljenje o ova dva modela hamiltona
hvala unapred.
-
Za Hamilton kao brend pohvala. Odličan kvalitet za više nego razumnu cenu kada su švajcarci u pitanju. U svakom slučaju bolje automatik, bez obzira na razliku u ceni.
-
Mikica
Takav model Hamiltona ima sa ručnim navijanjem sa 2804(kućište 38mm) i 6497(kućište 44mm).
Kvarcni model je sasvim ok- Eta Normflatline linija.
-
-
Videh te Invicte u Delti, bio sam se zapalio pre nekog vremena da uzmem jedan Pro Diver. Medjutim bas sam se razocarao uzivo. Bas imaju smek kineske kopije, u smislu zavrsne obrade, boja, materijala...
-
-
Zavisi i koji Pro Diver i Grand Diver. Sad su počeli pod tim imenima da guraju svašta. Stari modeli sa Seiko mehanizmima su i dalje ok, ali kod nas izgleda najviše stiže ova najveća kičerica.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da li znate gde u Beogradu može da se pogleda g-shock dw-6900-ms? Sense ga nema.
Prilog 120188
-
Ne savetujem inverzni ekran, vrlo nepregledan, imam jedan. Bolje uložiti po mom mišljenju u neku RC verziju ili Tough solar, ili oba.
-
Što ne inverzni ekran? Kod mene na King of G je perfektno pregledan i plus daleko bolje izgleda od standardnog.
-
Ne mom G8900 se ne vidi ništa, tj. znatno je smanjena preglednost, odnosu na klasični DW6900. G-Shock ne vidim kao neki aksesoar, nego kao sat sa svrhom, pa mi ne znači ništa da "izgleda".