@ssuma bas mi je zao sto ti se dogodila ova neprijatnost. Ocigledno se radi o vrhunskoj kopiji. Koliko vidim sve ono sto si mogao da proveris ti si proverio. Ovo je vrlo vazno da i ostali clanovi otvore sirom oci kada kupuju satove. Posebno je vazno da svaki sat, koliko god nama licio na original, mora kod sajdzije na proveru.
Registracija
Help

795Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Elem, zašto baš u ovoj temi otvaram svoje pitanje...? Jednostavno, zato što ovde i pripada. Prva stvar koju sam sa žaljenjem prihvatio (zapravo, druga...prva je bila "eh, možda ću i ja jednog dana imati jedan ovakav...") jeste činjenica koliki je broj replika danas na tržištu. I to, ne mislim na jeftine kopije gde se sa drveta vidi šta je u pitanju kad pogledaš dole...već skoro identični primerci originala, gde "skoro" teži apsolutnoj nuli, i kod kojih sami časovničari više neće moći sa sigurnošću da potvrde autentičnost. Možda to i nije veliki problem sa satovima iz visoke cenovne klase, ali kako ja da znam da li je ovaj Citizen sa kompletnom dokumentacijom i garancijom od 5 godina,

Bookmarks sajtovi