Nekada si na Zelenoj vockici mogao naci lepe primerke dzepnih i rucnih casovnika.
Sada od kineskog djubreta,gaca,baterija i fejkova ne mozes da zivis.
X puta sam administratorima sajta skretao paznju na fake satove (posto imaju strogu politiku oko fejkova) ali kazu da su nemocni jel ne mogu da dokazu da su to stvarno replike satova.
Najezim se kada procitam opis neke takve aukcije "Breitling, replika AAA kvaliteta,znaci nije Kineska vec Svajcarska replika"- WTF!!!, i pravi biser "Na aukciji jedinstveni Rolex,original naravno.Sat je bez nekih funkcija zato sto se ovaj dobija uz original tako da se original ne bi nosio svaki dan i eventualno izgrebao"-
![]()
Registracija
Help

795Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
.
Naravno, najavio sam prodavcu da ću pogledati sat, na šta je on odgovorio "naravno, ako nisi zadovoljan, vrati sat"....i sat je došao, zavijen u celofan i zaštitnu plastiku sa vazdušnim mehurovima....kao prvo,odmah pri otvaranju ili je već bila otpala je kazaljka sa donjeg hronometra, kao drugo nekako mi je bio neobičan prostor između transparentog poklopca i mehanizma, koji je radio.....Kad sam pozvao stručnjaka, rekao mi je "hej druže, pa to nije ništa, jel sat radi?", kazaljku ćeš lako namestiti, to je boranija za svakog sajdžiju
Ja naravno, znajući lika iz AKS, dam kintu i ne budem lenj, sednem u kola i uradim što sam i inače nameravo, odnesem sat do "brke"....Čovek mi kaže da se cifer naduo, da je ili budžen mehanizam (najverovatnije china eta kopija) u originalno kućište, a ploča mehanizma samo što ne pukne, što se vidi i bez otvaranja.....I to je to....najverovatnije je reč o "frankenu" , kućište je lepo verovatno originalno, sat lepo izgleda i stoji, ali džaba originalni mehanizam je ko zna gde, zamalo ne nadrljah. Naravno vratim porudžbinu, uzmem kintu, a prodavac se izvini....kaže da on samo trguje, te nije svestan da su ga možda prevarili, i eto ga sat opet u prodaji.
Sat stvarno extra izgleda... mislim što se tiče izgleda i modela. Ma ja definitivno ne kupujem više sa domaće berze, dok se ne nadjem sa prodavcem uživo i proverimo sat kod sajdžije. Sve sam go prevarant. Nego, odvratan taj osećaj, kad otvoriš "smotuljak" nadajući se najboljem, a ono ovako da se desi. Uhhhh... ali opet dobro da si povratio kintu bez cimanja, što reče Bajker.

Bookmarks sajtovi