Sat je original, tu nema dileme, ali je stanje ocajno.
To se nikako ne isplati uzimati i popravljati. Barem se ja ne bih to radio.
Sat je original, tu nema dileme, ali je stanje ocajno.
To se nikako ne isplati uzimati i popravljati. Barem se ja ne bih to radio.
Poslednja ispravka: RUS (7.4.2014. u 21:18)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
one odlicno drze cenu, neces se pokajati novu da uzmes za 50-ak evra, ja sam planirao, pa odustajao, pa sam se kajao sto nisam kupio novu
Imam utisak da to u garaži rade čike sa dve leve ruke...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Uzelo je maha to sa cenama. Strasno
next year at this time I'll be a millionaire
Ima par modela gde su cene iste ili skoro iste kao u prodavnici a prodaja je na crno...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Kupio sam ovaj sto sam postavio prvi link....za sad sam zadovoljan
Nemogu da provalim da li je ova omega fake uglavnom sakupljam vintage satove i sve koje imam sam dobio i nevolim da kupujem a sada sam dobio ponudu za 50 eura da kupim ovaj speedmaster samo sam ispeo da napravim dve fotke kada sam poceo da ga zagledam lik je postao vrlo bezobrazan pa me zanima vase mišljenje
![]()
Poslednja ispravka: RUS (15.5.2014. u 22:52) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Na osnovu tih slika, teško da se da neka ozbiljnija procena. Mogu ti preneti moje mišljenje...
Mislim da je replika u pitanju. Znak i natpis na ciferu nisu isto pozicionirani kao što je slučaj sa drugim, u odnosu na koje sam upoređivao. Uzeo sam sa 3 različita sajta slike, i njima je identično pozicioniran logo i natpis, dok se kod ove sa tvojih slika razlikuje. Druga stvar, čudno mi je kako se ona crvena boja skinula, a da ispod ima crne boje. Verovatno da je inicijalno bila crna, pa da je neko naknadno ubacio crvenu, koja se izlizala/ispala.
Trebalo bi kod časovničara, pa da se otvori da se vidi šta je unutra.
I na kraju, mislim da je previše nerealna cena od 50e za tu, pa i bilo koju drugu Omegu. Ja stvarno ne znam ko još nije čuo za Omegu, pa da je proda za bagatelne pare.
Bookmarks sajtovi