Moja greska, nikako da odvojim 2 dana da natenane izlistam teme. Pre desetak dana ja sam cak upozorio administratore doticnog sajta na konkretnu nebulozu. Odgovor je bio da svako ima pravo da predstavi predmet prodaje na svoj nacin!!! Ne zanima ih, sto dovoljno govori o njima i njihovim nacelima. Kad bolje razmislim, to i jeste elektronska kvantasko/buvlja pijaca. Usput, imam utisak da doticni prodavac Omaxa nije potuno "svoj". Neki saljivdzija mu je napunio glavu glupostima, jer niko pismen ne moze biti toliki laik. Ili mozda i moze jer: Omegu je proizveo Opel, Brajtling je marka za slabovide, Roleks je deo dodatne opreme uz Mercedes u fulu a cela Svajcarska je izbezumljena jer BK grupacija preuzima primat u high end kategoriji.
Link: Nakit, satovi i dragocenosti : karić,ručni sat,ženski,nov, - ID 577737 - Kupujem Prodajem
Ako vec nije otvorena, predlazem temu "Srpska tragedija iz minuta u minut", jer nas covek bi i Antikitera mehanizam prodao na kilo na prvom otpadu. Nevidjen trulez, brate!