Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 73
Like Tree115Likes

tema: Kvarcni sat do 400e?

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Određen forumom Re: Kvarcni sat do 400e?

To odstupanje i nije najbitnina stvar na satu, prosto to ces znati nekoliko dana nakon sto kupis sat, posle ces zaboraviti na to, dal to bio sat od 100 ili 100000e, i vise sluzi za ono da kazes sebi: e malo mi( ili veliko) dnevno odstupanje. Naravno, poenta vrhunskog mehanickog sata jeste malo odstupanje (pogotovo kod ete ta topgrade linija mehanizama), al za prosecnog korisnika to je i dalje vise marketing, nego nesto sto je funkcionalno. Ja sam skidao neke programe za android za podesavanje tacnosti(postoji polugica na balans tocku koja dodiruje feder, kojom se podesava tacnost), okretao u razne polozaje(u svakom polozaju sat osciluje malo drugacije, moze se dobiti ili oduzeti nekoliko sekundi dnevno), nosio sam satove na podesavanja...i to me drzalo prvih 7 dana, evo sada nemam pojma dal mi neki radi u +ili-. To je jos manje bitno ukoliko imas vise satova, pa ti onaj prvi stane dok nosis drugi, pa podesavas ponovo onaj prvi sto je stao(a kad ga podesavas sigurno ne podesavas svaki put u milisekund, pa jel bitno ako ti zuri 4sekunde dnevno, ako ga ti greskom podesis 20sek u plus ili minus). Ja imam winder i opet mi se desi da mi stane sat kad zaboravim da ga stavim..a o navijacu unitasu da ne pricam, stane mi bar jedom u 10dana pa podesavam vreme nanovo, i jel mi u tom slucaju bitna tacnost? Naravno da ne.

A sto se tice Hamiltona, ja verujem da ti vec dosta znas o ovoj tematici cim si izabrao bas taj model. Od Svajcaraca nemas jeftiniji a da ima bolji mehanizam. Mozdaaa neke starije Certine, al i to je pitanje. A i taj Hamilton ima liniju pilot sata, a po meni vetovatno i najlepsi pilot, ima neko automatika na forumu, dal Neso ili neko, uglavno izgled za 10!

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
    Poslednja ispravka: bezbi (10.4.2020. u 21:09)
    bokanegra and Haifisch23 like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •