bockoboda, razmisli o Seiko satovima sa Spring Drive mehanizmom.![]()
bockoboda, razmisli o Seiko satovima sa Spring Drive mehanizmom.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ne volim "jeftine" satove pogotovo od nepoznatih proizvodjaca,kao sto je seiko
Salim se,ne svidja mi se ni jedan njihov sat,iz te serije barem,pogotovo sto je to sat sa istorijom dugom par godina (generalno od seriske proizvodnje) ,a i uopsteno,bez obzira na kvalitet,preferiram swiss made
Poslednja ispravka: bockoboda (15.2.2011. u 16:34)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
I moja bi preporuka bila kao i d1d-va.
Pogledaj šta je Automatic quartz mehanizam. Imaš i par Tissot modela sa ovim mehanizmom samo je Fortis na prvom mestu. Jedina mana na satu sa belim ciferom je što je potpuno crn u mraku, dakle ne vidi se ništa!
Uh,da krenem redom(a redove mrzim),Maurice Lacroix Miros diver,taj sat evo sad prvi put vidim,sto pokazuje da sam laik,cim nisam cuo za ovu firmu,inace,sat je ono sto trazim,vladas,svaka cast!
Nisam ovde postavljao sto kazes vise podataka,sta trazim i slicno,jer je tema automatik vs kvarcni,pa ne bi imalo smisla skrecati sa teme
Sat je prelep,i tu nema sta da se prica,samo me zanima,iskustva ljudi sa tom markom,jel se pokazala dostojna cene svojih satova?
Za casio se ne bih odlucio,deluju mi suvise svemirski,nekako vise deciji,nacickani(moj ukus),a i nije swiss made
Malo sam sumnjicav sa kupovinama preko net-a,jer ne znam u tom slucaju kako ukoliko dodje ne daj Boze do kvara,se vrsi reklamacija sata?
Ali u svoj toj prici me najvise nervira ova zima,koja mi pojede 200e za grejanje mesecno,pa mi ne ostavlja puno za kasicu prasicu koja gleda u satpogotovo ako je istina da je limitirana serija,i da je sad na popustu.
P.S.
Ovaj sat prevazilazi moje shvatanja i potrebe za preciznoscu![]()
^^ moj predlog je da pogledas Fortis Spacematic ECO, qvarcni sat sa automatskim navijanjem (punjenjem) akumulatora, swiss made, izuzetno precizan, duga autonomija i nekoliko puta jeftiniji od Fortisa b42 fliger chrono gmt
fotografije preuzete.....
Bookmarks sajtovi