Inače model 273° je i moj favorit i to baš ovaj sa belim ciferom. Da im je cena u rangu do 3K EUR pa da i razmislim, a ovako mogu samo da im poželim puno sreće na tržištu.
Pozdrav.
Inače model 273° je i moj favorit i to baš ovaj sa belim ciferom. Da im je cena u rangu do 3K EUR pa da i razmislim, a ovako mogu samo da im poželim puno sreće na tržištu.
Pozdrav.
Satovi nisu loši, mehanizam deluje odlično ali mislim da je u celoj priči ključna citirana rečenica. Jednostavno, u ovom cenovnom segmentu imaju preveliku konkurenciju kako među već afirmisanim proizvođačima satova tako i među malim nezavisnim manufakturama koje za manje para nude podjednak kvalitet izrade, odličan dizajn i in-house mehanizme. Zaista će im trebati mnogo sreće i rada da bi se probili i što je još bitnije, da bi opstali na tržištu high-end satova.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Slazem se i sa Vladanom i dragonom - cini se da im je cena jaca, mada je pitanje i da li je moguce za mnogo manje prava napraviti serijsku proizvodnju satova sa in-house mehanizmom?
273° je i moj kandidat! Odlican dizajn, jos bolji mehanizam... definitivno nije lose.
No time to lose
Satovi su odlicni, ali su krenuli bas sa visokom cenom. E sada, ima tu jos necega. Ovakve satove prvo kupuju kolekcionari. Oni vec u svojim vitrinama imaju sve od nama poznatih brendova, i bas im nedostaje ovakav novi mladi proizvodjac. Sa te strane ova cena i jeste dobro odmerena, jer da je niza verovatno ne bi bila interesantna takvim kupcima. Drugo @vladas je u pravu, tesko je pokrenuti serijsku proizvodnju sa in-house menizmom po nizoj ceni od ove. Treba platiti sve troskove istrazivanja i razvoja, dizajnere, vrhunske majstore i td.. a po konacnom proizvodu se vrlo dobro vidi da ih je bilo i te kako puno. I meni je 273 favorit. Ne lici puno, ali me malo podsetio da neki Glashutte, mozda zbog ukupnog dizajna i elegancije.
Bookmarks sajtovi