Prikaz rezultata 1 do 9 od ukupno 9
Like Tree3Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By ANGEL II
  • 1 Post By sima hrabri

tema: Zeitwinkel satovi

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika ANGEL II
    Član od
    7.11.2010.
    Lajkovi
    387
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Zeitwinkel satovi

Dopadljivi su mi satovi, volim ja mlade perspektivne brendove ali sa malo nižom cenom.
    Model 273°: još kada bi postojao sa crnim ciferom čisto da bi bio malo čitljiviji. Sve u svemu dopadljivo, jel profesor iz naših krajeva?

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

model 273 je neverovatno dobro uradjen!
    Bubbles likes this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Meni se jako sviđa dizajn satova, a moram reći da i mehanizam izgleda izuzetno robusno. Sledi i slika:

Inače Ivica jeste iz naših krajeva, a evo i tekst na koji sam naleteo: Google Translate

Pozdrav.
    Priložene slike Priložene slike Zeitwinkel satovi-zeitwinkel-movement.jpg  

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Inače model 273° je i moj favorit i to baš ovaj sa belim ciferom. Da im je cena u rangu do 3K EUR pa da i razmislim, a ovako mogu samo da im poželim puno sreće na tržištu.

Pozdrav.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Citat Vladan_Stevanovic kaže: Pregled poruke
    Da im je cena u rangu do 3K EUR pa da i razmislim, a ovako mogu samo da im poželim puno sreće na tržištu.

Pozdrav.
    Satovi nisu loši, mehanizam deluje odlično ali mislim da je u celoj priči ključna citirana rečenica. Jednostavno, u ovom cenovnom segmentu imaju preveliku konkurenciju kako među već afirmisanim proizvođačima satova tako i među malim nezavisnim manufakturama koje za manje para nude podjednak kvalitet izrade, odličan dizajn i in-house mehanizme. Zaista će im trebati mnogo sreće i rada da bi se probili i što je još bitnije, da bi opstali na tržištu high-end satova.

Pozdrav
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Slazem se i sa Vladanom i dragonom - cini se da im je cena jaca, mada je pitanje i da li je moguce za mnogo manje prava napraviti serijsku proizvodnju satova sa in-house mehanizmom?

273° je i moj kandidat! Odlican dizajn, jos bolji mehanizam... definitivno nije lose.
    No time to lose

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Satovi su odlicni, ali su krenuli bas sa visokom cenom. E sada, ima tu jos necega. Ovakve satove prvo kupuju kolekcionari. Oni vec u svojim vitrinama imaju sve od nama poznatih brendova, i bas im nedostaje ovakav novi mladi proizvodjac. Sa te strane ova cena i jeste dobro odmerena, jer da je niza verovatno ne bi bila interesantna takvim kupcima. Drugo @vladas je u pravu, tesko je pokrenuti serijsku proizvodnju sa in-house menizmom po nizoj ceni od ove. Treba platiti sve troskove istrazivanja i razvoja, dizajnere, vrhunske majstore i td.. a po konacnom proizvodu se vrlo dobro vidi da ih je bilo i te kako puno. I meni je 273 favorit. Ne lici puno, ali me malo podsetio da neki Glashutte, mozda zbog ukupnog dizajna i elegancije.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •