Prikaz rezultata 1 do 9 od ukupno 9
Like Tree3Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By

tema: Zeitwinkel satovi

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Određen forumom Re: Zeitwinkel satovi

Slazem se i sa Vladanom i dragonom - cini se da im je cena jaca, mada je pitanje i da li je moguce za mnogo manje prava napraviti serijsku proizvodnju satova sa in-house mehanizmom?

273° je i moj kandidat! Odlican dizajn, jos bolji mehanizam... definitivno nije lose.
    No time to lose

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Određen forumom Re: Zeitwinkel satovi

Satovi su odlicni, ali su krenuli bas sa visokom cenom. E sada, ima tu jos necega. Ovakve satove prvo kupuju kolekcionari. Oni vec u svojim vitrinama imaju sve od nama poznatih brendova, i bas im nedostaje ovakav novi mladi proizvodjac. Sa te strane ova cena i jeste dobro odmerena, jer da je niza verovatno ne bi bila interesantna takvim kupcima. Drugo @vladas je u pravu, tesko je pokrenuti serijsku proizvodnju sa in-house menizmom po nizoj ceni od ove. Treba platiti sve troskove istrazivanja i razvoja, dizajnere, vrhunske majstore i td.. a po konacnom proizvodu se vrlo dobro vidi da ih je bilo i te kako puno. I meni je 273 favorit. Ne lici puno, ali me malo podsetio da neki Glashutte, mozda zbog ukupnog dizajna i elegancije.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •