Evo me opet sa malo petljanja.
Parce pronadjene koze bio neodoljiv izazov da se proba “umece” jer ta koza posebno zahtevna. Braon nijansa u mat “dim” varijanti je zaista ostavljala utisak ali odmah bilo jasno da je za nju potrebno vise od onog ojadjenog kucnog alata. Rvali smo se kako to i prilici “home” okolnostima ali je definitivno bilo jasno da bez stepova to nece ici. To je ostalo za kraj i onda potroseno 3-4 dana u potrazi za nekim od preostalih zanatlija pa jos i dovoljno strpljivim da saslusa zahtev. Nadjen. Covek saslusao sve, onda malo ( kakav je red ) napravio uvod, pa onda malo o politici, pa malo o propalim stvarima, pa…. kada se to bas oduzilo i ja vec resio da odustanem od svega, covek izgovori – ma, daj da proturim ! Od tog “proturanja” me tek uhvatila muka, veca nego od svog onog uvodnog predavanja. Drrr, drrrr, poce proturanje i dok ja obavih transformaciju u lik Dragana Nikolica u filmu Ko to tamo peva, onim cuvenim uzvikom “nemoj, je**te bog !”, bi skoro pa gotovo. Nemojte me pogresno razumeti ali stvarno ne mislim kako moram biti kokoska da bih prepoznao mucak od jajeta, tako i ja sa par metara “majstorski” videh da je na masini onaj pritezac ( valjda se tako zove) ostao nisko pa “drlja” po kozi. Ostao na svojoj poziciji od prethodne, tanje, koze i sada revnosno na onoj mat povrsini pravi svetliju liniju. Da ne duzim, pokusao sam to kuci malo dopuniti upotrebom specijalnog kuhinjskog alata i sada to lici na ovo sto je pred vama.
![]()
![]()
![]()
![]()
Za drugare koji bi da slede nesto od ovoga, ili bar razviju svoju varijantu, mogu preporuciti da, ako im trebaju stepovi, najpre upoznaju dobro nekog majstora koji bi im izvrsio uslugu. U protivnom je lepljenje jedini spas za “home” varijante. Deblje koze nisu bas za kuhinjski alat pa treba majstorska podrska a onda….. Jednom me vec ta fela, iz drugog zanata, naterala da kupim mini strug, necu valjda opet “prezupciti”? Tesim se da je prolazno ovo a opet, nesto sam vireo u oglase..
Poslusah i Nesu oko onih dijagnoza i preporuke tableta, kupih komandirski kao promiclu da skrenem misli na tiockice a ono trebao bi kais i za njega !? Ne, ovo se desava nekom drugom. Nije istina…
Registracija
Help

395Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
, i ponovo kažem.....bez kočenja, samo napred.

da je da dzukac petronije naidje pa da se bar posvadjamo, onako za primer 

Bookmarks sajtovi