Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21
Like Tree60Likes

tema: Zaboravljeni heroji

Hybrid View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Zaboravljeni heroji

Dejane s obzirom da ti je interesantan Rado, mozda ti bude zanimljiv ovaj tekst RADO - inovativnost, kvalitet, dizajn
    S obzirom da volis Ball mozda ti i ovaj tekst bude zanimljiv. Američki železnički satovi Tekst se bavi samo zelznickim satovima ali i to je deo istorije. I to one najslavnije.

U principu koga interesuju starovremenski satovi, proizvodjaci koji su nestali a ostavili su trag, i mnoge druge interesantne teme neka pregleda ovu temu Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
    Poslednja ispravka: skydrummer (22.3.2020. u 16:19)
    popovac 76 and Dejan125 like this.

Novi član
    Član od
    2.1.2020.
    Lajkovi
    129
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Zaboravljeni heroji

Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Dejane s obzirom da ti je interesantan Rado, mozda ti bude zanimljiv ovaj tekst RADO - inovativnost, kvalitet, dizajn
    S obzirom da volis Ball mozda ti i ovaj tekst bude zanimljiv. Američki železnički satovi Tekst se bavi samo zelznickim satovima ali i to je deo istorije. I to one najslavnije.

U principu koga interesuju starovremenski satovi, proizvodjaci koji su nestali a ostavili su trag, i mnoge druge interesantne teme neka pregleda ovu temu Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova!
    Nisam znao da imaju tekstovi o ovim satovima već na forumu ! Svaka čast za trud oko njih, objašnjeno sve kako treba, profesionalno !

Što se tiče satova, od obe kompanije (Ball i Rado) jedino me interesuje i želio bi da imam Captain Cook, ostale cijenim radi istorije koju nose sa sobom.
    Ball kao kompanija mi je zanimljiva radi Webb C. Ball-a i njegovog uređenja jednog velikog sistema kao što su željeznice i postavljalja RR standarda mnogo mnogo prije svih standarda koji i dan danas postoje.
    A Rado mi je zanimljiv radi upotreba materijala, koji su neuobičajeni za proizvodnju satova (građevinski sam inženjer i materijali su nekako moj posao pa me to zaintrigiralo )

Hvala na ovim tekstovima i još jednom svaka čast za pisanje.
    skydrummer likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •