Citat Nikle kaže: Pregled poruke
Ja imam Omegu sa mehanizmom baziranim na 7750 samo modifikovanim,slicnim kao u Fortisu,a hvalim speedmaster pro jer je sat prelep i ima odlican mehanizam,i savrsenu zavrsnu obradu,i smatra se od vecine kolekcionara satova za povoljnu kupovinu u odnosu na ono sto dobijas.Nije tacno da svi speedmaster proffesional imaju hesalite ili plasticno staklo.Samo model oznake 3570.50.00 ima to staklo a ostalih 13 modela speedmaster profesionala imaju safirno.Fortis je u odnosu na ono sto nudi dobro cenovno pozicioniran i dobra kupovina, i zelim buducem vlasniku puno srece sa tim satom pogotovu ako na cenu od 1600 evra dobije standardni popust za kes od 10-15% dobije se cena od nekih 1360-1450 evra i za te pare je ne dobra nego fenomenalna kupovina.A i ja se izvinjavam sto hvalim previse Omegu,suvise mi se svidja njihova Speedmaster serija.
E pa ovakva je situacija I voleo bih ponovo vase misljenje. Ja sam vec dugo u kontaktu sa PR menadzerom Identica,I ona mi je cvrsto obecala da posto dugo vec gledam taj sat a ona to zna jes smo se culi prvi put pre jedno 5 god,verovatno joj je ostao mail pa tako zna,ne verujem da pamti bas tako dobro,da cu dobiti ultra mega popust na omegu prof.sta god to znacilo. I paj sad novi fazon, odem sa drugarom sa hrvatskim pasosem,on pazari sat,iznesemo ga u hrvatsku,overimo na granici da je sat iznet,I dobijem 18posto pdv natrag. Pitao sam je kako taj povracaj prolazi,ona kaze extra,samo je neki lik odbijen,ali je sat vec dugo nosen pa mu nisu priznali povracaj,a za nov nema problema. Tako da jos nisam odustao od Omege. A u BMP isto,sve extra,sat je u Nusicevoj u Bgd I kosta ne 170000 kao u ns, nego 1590000 I dobijam popust za kes,a ako necu popust dobijam onaj ceo set,kozna tasnica sa koznom I velcro narukvicom I priborom za nenjanje istih. Sat je na celicnoj narukvici. Povracaj pdv isto. Hajde ako neko ima iskustva sa tim povracajem pdv da mi kaze, a I vase misljenje o situaciji. Nadam se da nisam dosadan,znaci mi misljenje ljubitelja I poznavalaca puno,jer zelim da uradim pravu stvar. Hvala jos jednom svima.