Mislim da bi pomoglo kada bi postavio slike dva, tri sata koji se tebi dopadaju kako bi mogli da, na osnovu tih modela, potražimo adekvatne predloge.
Pozdrav
Mislim da bi pomoglo kada bi postavio slike dva, tri sata koji se tebi dopadaju kako bi mogli da, na osnovu tih modela, potražimo adekvatne predloge.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat koji trenutno nosim svakodnevno i ujedno sat gde sam se najvise opekao sto se vrednosti tice je Tissot PRS 200
Tissot-PRS-200-T17148653.jpg
Svojevremeno sam ga platio 1100 Jordanskih dinara, sto je oko 1500 USD a u to vreme to je bilo oko oko 1650EURa, jos je to bila 'promo cena sa popustom'?!? Da bi samo nakon godinu dve cena pala na oko 300 eura, a danas se moze naci za 20tak hiljada dinara. Nadam se da me sad razumete sto se raspitujem za padanje vrednosti satova.
Sto se tice satova koji su mi zapali za oko, krenuo bih od Braitlinga Cronomat01 i Blackbirda Limited Edition:
breitling-chronomat-01-limited-edition-steel.jpgBraitling-blackbird-limited edition.jpg
Mada moje misljenje o Braitlingu, ispravite me ako gresim, da je to visoko iskomercijalizovani brend, ne toliko kvalitetan koliko je popularan.
Onda su tu 3 modela Tag Hauera: Link Automatic, SLR i jedini cetvrtasti sat koji mi se dopada Monaco LS:
TagHauer-LinkAutomatic.jpgTagHauer-calibreS.jpgtag-heuer-monaco-ls-chronograph-calibre-12-watch.jpg
Monaco LS Chonograph je jedan od kandidata za uzi izbor.
IWC Big Ingenier i Grand Complication:
IWC-big-ingenier-chronograph.jpgIWC-grand-complication.jpg
Ne znam sta bih posebno o njima rekao.
Predstavnik Omege je De Ville 4 Counters Chono
Omega De Ville 4 counters.jpg
Ulysse Nardin Black Ocean i El Toro:
UN-BlackOcean.jpgUN-elToro.jpg
I onda slede satovi za koje nikada nisam cuo a dopadaju mi se na izgled:
Concord C1, Franc Vila El Bandito, Louis Erard 1931 Jubile
Concord-C1.jpgFrancVila-FV EVOS-El Bandito.jpgLouisErard-1931 Jubile.jpg
Louis Moinet Jules Verne Instrument 1, Perrelet Double Rotor Titan, Pierre Derouche Grand Cliff Retrograde.
LouisMoinet-JulesVerneInstrument1.jpgPerrelet-DoubleRotorTitan.jpgPierreDeroche-GrandCliffDoubleRetrograde-Skyscrapers.jpg
E sad treba biti pametan i izabrati sat, i kao sto rekoh da nisam neki poznavalac pa sam zato i trazio savet strucnjaka kako bih napravio neki uzi izbor od 3-4 modela koje bih otisao da probam i tada napravio konacan izbor. Kupovinu cu najverovatnije obaviti krajem januara u Nemackoj ili Svajcarskoj.
Hvala unapred na pomoci
i na razumevanju
Napomena:
Za neke satove ne znam koliko vrede pa moze da se desi da sam postavio neki sat koji vredi mnogo vise nego sto mi je budzet.
Bio sam na putu par dana, pa zato nisam komentarisao vase predloge. Veceras cu natenane da pregledam sve, i reci cu vam ono sto je meni zapalo za oko pre sam vas pitao za savet.
P.S.: Ne mogu naci cenu za ovaj Zenith, jel mi moze neko reci gde da pogledam. Nasao sam cenu za slicne ali ne za ovaj koji je ovde na slici.
oko 8700 doll
Milane ono sto sam ja nasao je da je ovaj sat oko 9000 USD:
Zenith.jpg
dok za ovaj koji mi se dopada ne mogu nikako da nadjem cenu. Jedina razlika je koliko ja vidim u ovom pokazivacu energije.
zenith-class-traveller-open-multicity-alarm.jpg
molim te ostavi mi link ako ima negde njegova vrednost.
Pozdrav
ja ti nisam objektivan za tolike pare bi uzeo samo zenith.bilo koji el primero i dan danas najbolji automatic chronograph.pa rolex je u svoj ponos daytonu njega ugradjivo a tvrdim da je bolji od njihovog mehanizma koji sad ugradjuju.trebo bi ovih dana da idem do pg pa cu uzeti br telefona od radnje koja ih zastupa pa se raspitaj za cene.tu isto imas pravo na povracaj poreza plus popust daju svima.
Bookmarks sajtovi