Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
Da, to je lepa ideja, ali trenutno nemam bas mnogo vremena da to isproucavam natenane... Ali svakako to ostaje opcija ako uzmem Seiko... Kontam da mogu i kasnije da narucim odgovarajuce kazaljke, mozda i cifrarnik, i da odnesem svom sajdziji da zameni?
Noah Fuller, njegov sajt na kojem možeš pronaći sve što ti eventualno treba za neki budući mod jednog Seiko sata... ima i kazaljki.
Seiko ili Ticino... ako kažeš da ti je taj dizajn koji nudi Ticino, i ostali slični proizvođači, izuzetno privlačan, onda idi na Ticino. Ako želiš nešto malo drugačije, sa solidnim mehanizmom, idealnim prečnikom i imaš volje da se igraš sa modovanjem, onda Seiko. Između Seiko i Ticino, ja bih izabrao Seiko isključivo zbog manjeg prečnika (iako mi je ono 5 na brojčaniku prilično iritantno).

Kad je vec tako, bolje onda da posluzi kao posluzi kao pocetni kapital za nesto drugo...
Vrlo verovatno da će tako i biti. Nažalost, trenutno nemam vremena ni da se ozbiljnije pozabavim izborom novog sata niti prodajom sat(ov)a.
Mada su satovi koji su u najužem izboru odavno poznati... Seiko Marinemaster 300m, B-42 Marinemaster ili Prodiver.

Nadam se da je bila neka dobra dzezijana...!
Jok... nisam ja birao mesto za izlazak, već devojka i njene drugarice, pa možeš zamisliti koliko se džeza slušalo to veče.