Rado mi je, da smo pronašli univerzalnu komunikaciju, nisam bio siguran kako ćete odreagirati na moj "srpski", jer imam vrlo loša iskustva iz drugih zemalja..Vidim, da ovde ima dobrih ljudi koji razumiju šta se dešava u glavi klasičnog sat-manijakaHvala vam puno na predlozima in na informacijama u vezi s Freddyjem-pisali smo si mejlove in nikad nije rekao ništa oko toga, da jih više nema, napisao mi je samo, da nema titanijum Ecozille. Interesantno mi je, da ima toliko modela Seika u Srbiji, ovde imamo možda 5 posto toga. Ali imamo puno Jacques Lemansa, Festine i sličnih govna, isto kao i u Austriji. I onih nekih Hilfiger, Ecko i CK, bože mili..Moj najveći problem je u tome, da moram stavit sat na ruku, da ga osjetim, ako znate što mislim. Evo, prošle godine sam gledao neki Sector na internetu, ne znam sad koji model, mislim da Centurion i izgledao je fantastično! Ali uživo-užas! Strava jeftina..bah..Pa evo, nema druge, nego da narućim nešto i ako ne valja, prodam nekomu za pola cene i gotovo. Hvala vam puno još jednom na svemu!
Registracija
Help

96Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Hvala vam puno na predlozima in na informacijama u vezi s Freddyjem-pisali smo si mejlove in nikad nije rekao ništa oko toga, da jih više nema, napisao mi je samo, da nema titanijum Ecozille. Interesantno mi je, da ima toliko modela Seika u Srbiji, ovde imamo možda 5 posto toga. Ali imamo puno Jacques Lemansa, Festine i sličnih govna, isto kao i u Austriji. I onih nekih Hilfiger, Ecko i CK, bože mili..Moj najveći problem je u tome, da moram stavit sat na ruku, da ga osjetim, ako znate što mislim. Evo, prošle godine sam gledao neki Sector na internetu, ne znam sad koji model, mislim da Centurion i izgledao je fantastično! Ali uživo-užas! Strava jeftina..bah..Pa evo, nema druge, nego da narućim nešto i ako ne valja, prodam nekomu za pola cene i gotovo. Hvala vam puno još jednom na svemu!

Odgovor sa citatom

Tako, da taj sat na žalost odpada iz izbora. I kako je SKA383 jeftinija verzija ovoga, odpada i taj..ne znam kako dalje

Bookmarks sajtovi