Evo, dobro, nema više sekirancije, vidim, da ste pravi ljudi

Pre par minuta sam se vratio iz Austrije, Graza. Između ostalog posjetio sam i najbolju radnju na tim prostorima-Weikhard. Na moju veliku sreću imali su SNDA13P i veoma strućnog prodavaća. Moji utisci: Dimenzija idealna, izgled na prvo oko OK, ali..hmm..kako da kažem..narukvica nije baš masivna, izgleda i osjeća se vrlo jeftino. Sat je vrlo nekako oštro napravljen in nije baš najkomfortnija stvar na planeti, pozadina (ne znam kako se kaže na srpskom-mesto gde su brojevi i kazaljke ) je prilično jednostavna, malo dosadna, kao da je napravljena od papira Tako, da taj sat na žalost odpada iz izbora. I kako je SKA383 jeftinija verzija ovoga, odpada i taj..ne znam kako dalje
A bilo je i svetlijih momenata-probao sam na ruki Panerai Submersible PAM371-odličan i vrlo zgodan sat, ali ga Ploprof pojede za većeru.
Druga stvar koju sam probao je Porsche design P'6780! Vrlo poseban sat, malo transformisana verzija jedno Eterna Kontikija. Košta malo manje od 7000e i na ruci ne izgleda baš toliko skupo, nego više kao neka igračka. Možda zbog titanijuma, ne znam..Odahnuo sam se kad sam ponovo stavio Ploprof na svoje mesto Evo, to je taj model:

OceanicTime: PORSCHE DESIGN & ETERNA (interview)

Sve više razmišljam, da ponovo nabavim Zodiac ZMX-02, povoljna cena, safir, kaučuk, dobro izgleda..ne znam. Druga ideja je Hamilton Ventura XXL Elvis anniversary, a treća Oris Diver small second 47mm na kaučuku.
Trebam malo, da odspavam in razmislim o svim variantama, a sutra na fotošuting na All American car meeting u Ljubljanu in poslije malo u centar na degustaciju Hublota i Audemarsa