Naziv: 54954.jpeg, pregleda: 174, veličina: 688 bajtova ...ovaj simin post se može nazvati "fenomenalan zaključak" . Nema se šta tu dodati , to je to.
__________________________________________________ __________________________________________________ _
Na ovaj deo bi se nadovezao jednim malim off-om ...

Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
4. mozemo, naravno, razonode radi, raspravljati svaki put o istoj stvari - koji je sat bolji, ali se tu potpuno slazem sa 23jewels - to je skoro uvek potpuno proizvoljno i pausalno i u tom smislu beskorisno, jer mnogi od nas nikada nisu ni videli vecinu tih satova. Licno ne volim da izigravam interent strucnjaka za satove, pa se usudjujem da govorim samo o onome sto sam imao prilike da nosim ili bar vidim. Istina, sve ima na netu, ali sat ne cine sirovi tehnicki podaci, fotografija je jedno, a osecaj u ruci i na ruci nesto deseto... To ne znaci, opet, da ne treba da diskutujemo o satovima koje vecina nas nece nikada ni videti ni posedovati

Eeee , zato mi se ide na Baselworld 2013 ! Mislim , ne zbog rasprava, naravno... već zbog toga , što mi je to jedina šansa da vidim (neke i promuvam kroz ruke) mnogo modela satova na jednom mestu (kao i moćnih brendova) . To zajsta treba doživeti....