Imam nekoliko starih satova pa me interesuje vredi li to sto:
Rucni mehanicki sat Omikron star najmanje 25 godina
Dzepni sat Zenith
Dzepni sat moinija ili molnija (ussr)
Imam nekoliko starih satova pa me interesuje vredi li to sto:
Rucni mehanicki sat Omikron star najmanje 25 godina
Dzepni sat Zenith
Dzepni sat moinija ili molnija (ussr)
pozdrav
pa postavi slike pa da vidimo jer barem kako ja rezonijem da bilo kakav sat u ocima nekoga ko ne voli satove ne vredi ama bas nista i to je samo staro gvozdje a naprotiv za osobu koja voli satove to je vec nesto drugo i sasvim drugacije se gleda na to jer je veoma nezahvalno govoriti da koliko vredi ovaj ili onaj sat jer ako ti neko kaze da to kosta xxx para a ti sutra to isto nadjes za xx para onda je to odgovor ,mislim da sam dao odgovor pa ipak pokusaj da stavis slike pa sta bude
pz.Laslo
ps.potpuno ispravnu MOLNIJU sam kupio za 800 RSD
Poslednja ispravka: Laslo51 (25.6.2009. u 18:16)
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Ja sam ovakvu istu molniju platio oko 800 dinara.
U ekstra stanju.
Cim mi vrate digitalni postovacu slike, inace nebih prodavao satove, omikron mi je deda dao, on ga je nosio oko 20god i nijednom nije popravljao osim stakla, malo sam se intersovao ovih dana posto volim satove, i sam imam 5 komada, vidim da su omikron dosta skupi satovi od 4000 pa do 8000$ http://www.omikronwatches.com/Catalogue.aspx
ps, samo se pitam odakle mom djedi toliko novca da kupi omikron u to vreme![]()
Poslednja ispravka: dragon (17.7.2010. u 20:09)
kad god vidis sat ti pozeli zelju
Najbolji izvor informacija kada su u pitanju procene satova, pogotovo starih i džepnih jeste ebay ili neka druga online berza. Ne volim da radim procene satova ali mogu ti reći da je obično vrednost ovih satova mala.
Inače, sat ti je iz 1910. godine tako da je napunio punih 100 godina.
Pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (17.7.2010. u 20:46)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat ako je ispravan vrijedi ti manje od 100€ zato što ima oštećen cifer a i fali mu kaila koju je lako nadomjestit!Ne prodaj vani jer ćeš slabo dobiti ako nisi reputiran e-bay prodavač a kod nas ćeš dobit jako malo e što je oštećen e što tržište malo traži takve satove!Inače iste u mint stanju iz amerike dobivao sam za 100$.
Lp!
Bookmarks sajtovi