Sebeslija moj mail je peroradic79@gmail.com
Doista vrijeme je idealno za kupovinu tko može,kad sam ja počeo prije 7-8 godina Zenith se nije mogao dobiti ispod 300-400€ a sad ide u pola cijene.Al usprkos tome nitko ne kupuje jer trenutno novca fali u svakom kućnom budžetu pa je teško izdvojiti ua novi sat.Imam ti za preporučiti što nabaviti i kako al o tome ćemo privatnim porukama,jer prvo trebam znati s koliko novca rasploažeš,koju tematiku satova preferiraš a to su već pomalo privatne informacije.
Inače nek svi znaju ja sam i dalje aktivan na forumu,ne pišem nove tekstove jer stalno radim na novim pothvatima,foto dokumentacija koju imam neki već svrstavaju u nenormalne,pitaju se kako sam do toga došao,a ja odgovaram s puno truda i vremena uloženog u traženje.
Veselim se novim kolegama kolekcionarima džepnih satova.Čak i sam imam nekoliko satova duplih u kolekciji al to su ipak satovi koje preporučam starijim kolekcionarima,ili onima s dubljim džepom jer su na žalost a moju radost svi visoke kvalitete i jako vrijedni.
Inače ovih dana ode kronograf džepni s štopericom,sat radi al fali jedan prijenosni zupčanik da može funkcionirat štoperica za 70€.Više dođe popravak od samog sata a realna vrijednost sata je višestruka,čak i u stanju kakav jest.
Registracija
Help

16Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi