Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 12 od ukupno 12
Like Tree16Likes

tema: Pomoć u kupovini džepnog sata

  1. #11
    VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Poruke
    7.052
    Lajkovi
    30924
    Reputacioni uticaj
    983

    Određen forumom Re: Pomoć u kupovini džepnog sata

    Pedja 89 dobro došao na forum.
    Hteo bih da pohvalim interesovanje za džepne satove. Kada je konkretan sat u pitanje ne mogu mnogo pomoći ali ako ulaziš u svet džepnih satova onda kupuj ispravne primerke jer su u pitanju satovi za koje se delovi često teško nalaze, a kada ih pronađeš kod nekog časovničara onda obično pozamašno platiš. Tada bi popravka mogla da te košta više nego što si platio sat (ovo govorim uopšteno za džepne satove). Druga je stvar ako već imaš kolekciju džepnih satova pa kupiš i po neki neispravan primerak radi delova,ali do tada ih izbegavaj jer ćeš ići trnovitim putem i lako bi moglo da ti prisedne.
    Slike koje si postavio su kao sa mikrofilma ali otišao sam na Limundo i pogledao slike. Nije samo da fali staklo i da sat ne radi nego fale i kazaljke. Moj savet je da potražiš neki očuvan i ispravan primerak.
    fotopetar and nokru like this.

  2. #12
    Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lokacija
    Brač-Bjelovar(Hrvatska)
    Poruke
    1.097
    Lajkovi
    3283
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    302

    Određen forumom Re: Pomoć u kupovini džepnog sata

    Definitivno novi sakupljači satova napose oni džepnih prvo kupujte satove jeftinije i učite usputno o satovima.Gledajte da sat koji kupujete radi uredno,i da je dobro očuvan,da mu ništa ne fali.S vremenom ako se doista zarazite kao ja i postanete strastveni kolekcionar satova,jeftinije satove lako zamijenite za neki skuplji sat (prekupci više vole lot jeftinijih satova nego jedan vrijedniji lakše ih riješe).
    A ako odustanete od skupljanja jeftinije satove uvijek možete riješit i ako niste puno uložili u njih neće vas boljet njihova prodaja.
    Nikako uzimat satove s velikim oštećenjima cifera,ja više ne uzimam ni one s sitnim oštećenjima jer to umanjuje vrijednost satu,a još manje ne one koji ne idu jer servisi i dijelovi koštaju mnogo.
    Uvijek sam tu za pomoć ako treba kao i ostali kolege s foruma koji su tu na raspolaganju 24 sata.
    nokru likes this.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •