Pozdrav
Ovo bi trebao biti sestrinski sat prema veličini i izgledu, nisam se baš susretao nikad s njima rijeđi su za vidjeti,e sad pitanje je skuplja li to netko. Nisam se susretao s njima tako da ne mogu ni reći koliko vrijedi a i ne vidim mehanizam nit kućište.Budem potražio po bespućima interneta pa ako šta nađem javim.
Isprike moderatorima što sam toliko poruka napisao ako želite spojite sve u jednu poruku.
Isprike i kolegama s kojima se ne družim svaki dan na forumu jer inače bih odgovorio već na poruke sasvim sam se ubacio u istraživanje 2 rata i arhiviranje slika, sve je to povezano sa satovima koje skupljam al teško pronalazim slike sa satom na ruci. Al mogu reći da trenutno s oko 70 000 slika iz naših krajeva ne znam tko ima bolji digitalni arhiv od mene.
Kolega mimamimic ako vi možete nabaviti hunter Omegu za 100-ak €ura ja sam prvi koji će se javiti da je otkupim. Ovo je jako lijepa Omega kao i Omega drugog kolege i zaslužuju najveću pažnju ali i vlasnici moraju znati da su u posjedu vrijednih satova, a ne nekog šrota. Najbolje da čuvaju te satove al ako ih ipak budu prodavali onda nek ih dobro cijene jer ja u svojoj kolekciji sam imao i hunter i open face Omege poput ovih kolega i obe su išle po jako dobrim cijenama jer su kolekcionarima to jako dragi ulovi.
Registracija
Help

505Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi