Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 769
Like Tree505Likes

tema: Pomoć oko info i procene starih džepnih satova

Hybrid View

Novi član
    Član od
    17.10.2017.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Molim za malu pomoc!

Pozdrav ljudi.Interesuje me da li neko ima bilo kakvu informaciju o ovom dzepnom satu marke C.Berthet .Pomoć oko info i procene starih džepnih satova-20171017_153928.jpgPomoć oko info i procene starih džepnih satova-20171017_154002.jpg

Unapred se zahvaljujem..

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Određen forumom Re: Molim za malu pomoc!

Za sada jedino može da se postavi link za stranu proizvođača: https://www.berthet.com/histoire-be

Odgovor je dao član Popovac76, ali zbog prirode diskusije koja je kasnije nastala, njegov post je ostao na drugom mestu. Isti član je i primetio da je odgovor na identično pitanje dat oko dve godine ranije, a evo kako glasi:

Citat fotopetar kaže: Pregled poruke
    Moltisanti to što imate je damski sestrinski sat a taj križ može bit znak doktorske-medicinske službe.A može biti i sviss oznaka jer to je ujedno i dio švicarskog grba.

Price što se vas tiče gospodin nokru je na žalost u pravu.Spomenuti sat najbolje je spremiti i čuvati.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Stariji član Avatar korisnika fotopetar
    Član od
    5.2.2012.
    Lajkovi
    3284
    Blogovi
    6
    Reputacioni uticaj
    303

Određen forumom Re: Molim za malu pomoc!

Citat Moltisanti88 kaže: Pregled poruke
    Pozdrav ljudi.Interesuje me da li neko ima bilo kakvu informaciju o ovom dzepnom satu marke C.Berthet .Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	20171017_153928.jpg
Viđeno:	240
Veličina:	193,5 KB
ID:	133323Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	20171017_154002.jpg
Viđeno:	259
Veličina:	181,8 KB
ID:	133324

Unapred se zahvaljujem..
    Pozdrav
    Ovo bi trebao biti sestrinski sat prema veličini i izgledu, nisam se baš susretao nikad s njima rijeđi su za vidjeti,e sad pitanje je skuplja li to netko. Nisam se susretao s njima tako da ne mogu ni reći koliko vrijedi a i ne vidim mehanizam nit kućište.Budem potražio po bespućima interneta pa ako šta nađem javim.

Isprike moderatorima što sam toliko poruka napisao ako želite spojite sve u jednu poruku.
    Isprike i kolegama s kojima se ne družim svaki dan na forumu jer inače bih odgovorio već na poruke sasvim sam se ubacio u istraživanje 2 rata i arhiviranje slika, sve je to povezano sa satovima koje skupljam al teško pronalazim slike sa satom na ruci. Al mogu reći da trenutno s oko 70 000 slika iz naših krajeva ne znam tko ima bolji digitalni arhiv od mene.

Kolega mimamimic ako vi možete nabaviti hunter Omegu za 100-ak €ura ja sam prvi koji će se javiti da je otkupim. Ovo je jako lijepa Omega kao i Omega drugog kolege i zaslužuju najveću pažnju ali i vlasnici moraju znati da su u posjedu vrijednih satova, a ne nekog šrota. Najbolje da čuvaju te satove al ako ih ipak budu prodavali onda nek ih dobro cijene jer ja u svojoj kolekciji sam imao i hunter i open face Omege poput ovih kolega i obe su išle po jako dobrim cijenama jer su kolekcionarima to jako dragi ulovi.

Slične teme

1. Pomoć kod identifikacije džepnih satova
    By Volkec in forum Džepni satovi
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 11.12.2019., 8:27
  2. Internet stranice za pomoć oko džepnih satova
    By fotopetar in forum Džepni satovi
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 21.2.2012., 8:52
  3. Internet stranice za pomoć oko vojnih satova
    By fotopetar in forum Pilotski satovi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 21.2.2012., 8:46
  4. Pomoć oko identifikacije džepnih satova
    By dkrajina in forum Džepni satovi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 20.2.2012., 12:08
  5. Slanje starih satova (ili bilo čega) u inostranstvo ?
    By esdy_11192 in forum Opšti forum
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 2.3.2010., 1:25

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •