Za Cartier da, za Bvlgari pričekaj, a ti koliko para daješ možeš Chopard da kupiš kada sredimo popust!![]()
Za Cartier da, za Bvlgari pričekaj, a ti koliko para daješ možeš Chopard da kupiš kada sredimo popust!![]()
a 30 % malo))
next year at this time I'll be a millionaire
znaš, nekada sam na Choparde imao 50%![]()
Za priču o tome ko šta diluje i ko ima popust ili koliki popust daje imate privatne poruke pa se tamo dopisujte i dogovarajte. Javni deo foruma nije za takvu prepisku niti je tema namenjena ovom tipu rasprave. OK?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa Milane ti valjda najbolje znas kom brendu najmanje padaju cene, kad su u pitanju satovi! Sto se tice ova tri proizvodjaca, po meni je Cartier sa vecom tradicijom od ostala dva. I @sub ti je predlozio odlican model"cartier de caliber". Chopard ima vrlo atraktivne modele i on je na drugom mestu. Bvlgari bi i ja zaobisao. A sto se tice ulaganja u satove.. ma da, tu ces se sigurno obogatiti. Zaboravi na to. Kupi sat iz uzivanja, a ne kao investiciju.
Bankar,dobri su to mehanizmi,imaju i in-house mehanizme a za najvise 3,4 meseca koja ces ih nositi nece ti se pokvariti sigurno ma sta im radio...
Jeste,ovde svi na mene jadnicka mogu da se prse a ja moram da cutim..Ne znam Vladane ako mi nesto naleti povoljno da znam da li da uzimam ili ne...za sada nemam nista. ali sam nesto nacuo
a ti Top Gun ac da cutis briga tebe i ja da ocu sumljive satove da nosim nosio bi...ovako moram da razmisljam))) (na sumljive mislim zavrsne obrade)
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi