Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 106
Like Tree65Likes

tema: Hautlence HL2.0 sat

Threaded View

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Hautlence HL2.0 sat

Tema de facto više nema veze sa naslovom i uopšte ne žalim zbog toga(po 1. put)!
    Možda bi bilo bolje da se preimenuje......Gazda!?

@CMW
    Ova cijena za kompletan servis sata je za mene potpuno očekivana s obzirom da je u pitanju PP!
    Kako jednom reče moj bivši kolega sa foruma:"to je manufaktura sa velikim "M" ",pa smo se onda zakačili oko toga! Hvala za info jer do sada nisam vidio,a istina da nisam ni tražio,ovaj podatak! Bude li me nešto interesovalo,a da ne mogu sam naći odgovor,obavezno te mail-iram!

Elem,to što neće da daju dijelove,pa što bi!? Nisu ludi! Vrlo dobro znaju da onaj koji ima para da kupi jedan PP,onda ima para da ga i popravi ili da kupi drugi!
    99% kupaca kupuje sat zato što ima para da ga kupi, zato što mu se sviđa ili je u trendu,a nemaju pojma šta u stvari kupuju. Onaj 1%(možda sam previše optimističan) zna šta kupuje ali to je mizeran broj ljudi.
    @watchamag
    Sellita već odavno pravi ETA kopije ali se ispostavilo da nisu baš kvalitetom na nivou ETA-e,a i cijena satova sa Sellita mehanizmima nije ništa manja od istih takvih sa ETA u sebi! Znači,teško da će se nešto pametno desiti na tom polju,a da ne govorim o novim mehanizmima!
    @backarelli
    Seiko......pa probaj da nabaviš bilo kakav dio za GS liniju!
    Ili pitaj npr."Vitanov-a",kao ovlaštenog ditributera Seika, dali mogu to da urade!
    Vidjećeš da je nemoguća misija zato što se GS servisira samo u Japanu(faktički i nema nikakve veze sa "običnim" linijama Seiko proizvoda)!
    Ni ovlašteni distributeri GS linije po Evropi ne rade servis kod sebe nego sat šalju u Japan!
    Nisu ni u Seiku budale!
    Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (14.7.2012. u 11:09)
    vladas likes this.

Slične teme

1. Hautlence predstavio HLq02 model sata
    By dragon in forum Opšti forum
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 6.9.2009., 13:24

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke