Pozdrav za sve na forumu Veoma koristan forum i iznenadio me iskreno i broj clanova sa obzirom da i neki kladionicarski forumi nemaju toliko clanova Nisam hteo otvarati novu temu, nego sam resio da ovde postavim jedno pitanje, kao sto je to slucaj sa novim clanovima 1 post obicno se zavrsi sa nekim trazenjem odgovara iz oblasti sveta satova.
Mene zanima malo automatic mehanizam kod satova, koliko je on precizan i dugotrajan ( znam naravno da to zavisi i od clase sata, proizvodjaca,sertifikata i drugih faktora) , ali recimo uobicajeni neki mehanizam za nas smrtnike dostupan za kupiti, recimo od 200-300 evra. Dosad sam imao Swatch sat Irony iz 2001 i onda mi je jednostavno crkao, poremetio se datum i stane kada treba da ga promeni. Zelim sada neki novi sat i po svojoj prilici vise sam nesto za automatik jer kako rece Admin "oni imaju dusu". i veoma mi se svidja ovaj sat
http://www.candino.com/#/Collections...h_model/4-2-3/

Citajuci sve vise forum, tu se stalno pojavi nesto novo i zanimljivije od prethodnog . Eto moze i neko usmerenje gde ima se za kupit ovo i po kojoj ceni i naravno malo nesto o samom mehanizmu automatic satova, jer sam negde procitao da recimo ima toleranciju +-15 sekundi po danu , ili cak 25, sto je vec na sedam dana i vise od 2 minuta kasnjenja ili napredovanja, sto moram priznati da je mnogo...Naravno ovo sam napisao uopsteno a ne za navedeni model. Hvala Admine, hvala svima unapred. Bane