Naravno da je dopustivo, sve je dopustivo, kad imaš proizvodnju moraš da imaš grešku ma kakav QC imao, a Vostok verujem da i nema neki QC, ili je bar zaostao na standardima od pre bar 30 godina.
Ok, ima poneki problem sa rotorom, sa nedovoljno podmazanim mehanizmima(mada ovo skoro nisam čuo=, sa nesavršenim navojem krunice, osećajem rada ključa itd, ali to je i dalje sat od 60-70e koji svaki može da se utera u neke suludo tačne okvire pokazivanja vremena, da zaroniš bez brige, da ga nosiš svaki dan bez brige, grebeš, ispoliraš staklo sam, udariš krunicu kupiš novu za 5e, itd, pritom je nesrazmerno malo nezadovoljnih korisnika u odnosu na one oduševljene. To što si ti po difoltu hejter i i u nekom horolopuritanističkom tripu je drugo.Nemoj se ljutiti, tako vidim tvoje pisanje, ništa zlonamerno.
Edit: Da ne pomisli neko da sam fanboy i slično, voleo bih da imam mogućnosti da se zezam sa modovanjem skupljih satova tipa Orienta i Seika, stavljam bubble kristale od 100e, neke kejsbeke i narukvice, ali šta je tu je, Amfibija pruža odličnu zabavu za "male" pare širokim narodnim masama. I definitivno je sat koji standoutuje u svakoj prilici. Možeš napraviti toolwatch, a može i dress, od istog sata. To je lepota.
Registracija
Help

1684Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Nemoj se ljutiti, tako vidim tvoje pisanje, ništa zlonamerno. 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi