Odneo sam coveku da pogleda sat i kaze da se lezaj rotora raspao, pretpostavlja negde prilikom transporta, a nije radio jer se delic necega bio zaglavio u zupcaniku. To je izvadio i sada radi kako treba, nego ne znam sta da radim u vezi tog lezaja?
Odneo sam coveku da pogleda sat i kaze da se lezaj rotora raspao, pretpostavlja negde prilikom transporta, a nije radio jer se delic necega bio zaglavio u zupcaniku. To je izvadio i sada radi kako treba, nego ne znam sta da radim u vezi tog lezaja?
^ treba ti nov rotor, pošto je ležaj u njemu.
Saznao sam u međuvremenu, pa sam poslao poruku meranomu
Poslaće mi novi rotor, neću ništa morati da platim. Nudio mi je i da vratim sat kod njih na popravku, a ne bih da ga cimam, tamo pa opet nazad, proći će više od mesec dana.
Poslednja ispravka: VLADAN P (1.3.2016. u 18:53)
ja sam moju prodao isti dan, čim sam je stavio na ruku
neko je dok je kačio onu nesrećnu narukvicu pogrebao lugove, oba, obe strane
a i sovjetske su iste, ako mene pitate, Seiko 5 cenom tu negde, sat je svemirski brod za amfibiju, a i uopšte da se ne postidi ni daleko skupljih satova, izuzev narukvice koja je u skladu sa cenom
Milanoviću, nemoj bre da širiš negativnu energiju!
Zoltane, ne shvati lično, znam da ih voliš![]()
ja moju nosim neskidam sa ruke osim labavijeg bezela nemam zamerki tako da je izgleda sve do ukusa i osecaja
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Ja se zaljubio u ovu plavu gore i opako me vuce.Tako da me veseli ovo sto rale kao vlasnik iste kaze.
Ma kupi slobodno Gogi. Ako treba uradicemo mu nulti servis i bice posle ko bombona.
Bookmarks sajtovi