haha ma gde da se ljutim taman posla, jer to i jeste tačno
mada i ti si malo izašao iz domena realnog hvaleći amfibiju i racionalizujući te silne kupovine, nalazeći u njoj nešto više od onoga što ona zapravo jeste![]()
haha ma gde da se ljutim taman posla, jer to i jeste tačno
mada i ti si malo izašao iz domena realnog hvaleći amfibiju i racionalizujući te silne kupovine, nalazeći u njoj nešto više od onoga što ona zapravo jeste![]()
Kada sam odlučio da kupim sat, odmah sam znao da će biti ruski u pitanju, samo sam se dvoumio oko modela. Bilo mi je potpuno jasno da je takva tehnologija pomalo prevaziđena, da su kvarcni i digitalni pouzdaniji i precizniji i šta su sve ruske fabrike doživljavale devedesetih godina i da to nije onaj kvalitet iz vremena Sovjetskog Saveza, ali ništa od toga nije bilo dovoljno da me odbije, ni ovo sa rotorom. Stvarno verujem da uz uobičajeno korišćenje kao bilo koji drugi sat u tom cenovnom opsegu može dugo da traje.
Svi mi nalazimo u satovima mnogo više nego što oni zaista jesu, i neki racionalizujemo više neki manje ono što je iracionalno. Jer nikome objektivno ne treba više od F91W i to jedan komad svakih 5-10 godina, jel tako? Kome treba Omega štoperica od 5000e? Nikom na svetu, pa opet...
Lepa je ta Amfibija sa svetlećim brojčanikom. Ne znam koliko je merodavna ova fotka kada je u pitanju kvalitet osvetljenja.
Ovaj sa leve strane mi se baš sviđa![]()
Naime... pošto sam baš odlučio da u skorije vreme nabavim neku stariju amfibiju ili komandirskog, pa da je/ga kada bude nešto para i doteram, zanima me situacija oko jednog komandirskog što sam naleteo... sat je ispravan donekle i radi dobro a donekle kažem jer neće da prebacuje datum. Jel se to može na neki način rešiti?
Ovo su slike
![]()
![]()
Poslednja ispravka: RUS (12.3.2016. u 9:20)
Bookmarks sajtovi