Ako već nemamo članove u Rusiji, jedino što mi pada na pamet kao prva pomoć jeste da se obratiš direktno proiuzvođaču sa ovim pitanjem. Evo formulara za kontakt: Контакты vostok-inc.com
Ako već nemamo članove u Rusiji, jedino što mi pada na pamet kao prva pomoć jeste da se obratiš direktno proiuzvođaču sa ovim pitanjem. Evo formulara za kontakt: Контакты vostok-inc.com
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ima ova.. Ko zna msc, adresa novi arbat ce sve kazati.. Odatle je moja 1967www.aviatortime.ru
Inace, 1 eur=40,4 rubalja...1$=30,3 rur..![]()
Potrazi na ebay-u Zenitar nik , ja sam kod njega uzimao , odlican lik za saradnju i sto Nesa rece bez carina i poreza stizu![]()
Zaista se nekad vise isplati poruciti sat, nego uzeti ga licno.
Zenitar i meranom imaju odlicne cene i pouzdani su.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala svima na odgovorima. To treba da bude poklon iz Rusije, pa ako je cena bar ista, jednostavnije je tako nego da ga porucujem.
@ZMA, Novi Arbat je taman blizu hotela. Vidim sad i adresu - Новый Арбат 15. Ima cak i na Seremetjevu, duty free. Hvala na ovome!
Poslednja ispravka: krstin (9.2.2013. u 13:45)
Oni ovo nazivaju komandirskie?
Мужские наручные часы Восток командирские с автоподзаводом - российские часы.
Ali zar nije to amfibija? Jedino sto je na kozi, a ne na metalu. Ali i onako ce i jedno i drugo biti zamenjeno.
Poštovani, vidim da je ovo više puta bila tema razgovora ali sinoć sam na KUPINDU naišao na izložene ruske satove koje tip donosi direktno iz Rusije- ima preko 30 modela.
Evo dva i modela koja su mi privukla pažnju:
U opisu sata tip je napisao:
Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: Vostok
AUTOMATIK MEHANIZAM 2416B SA 31 RUBINOM
VODOTPORAN DO 200 M
ANTI SOK MEHANIZAM
DIMENZIJA KUCISTA TJ PRECNIK BEZ KRUNE JE 40 mm
DEBLJINA KUCISTA 12mm
KUCISTE I NARUKVICA OD NERDJAJUCEG CELIKA
SIRINA NARUKVICE 18mm
NENAVIJEN SAT MOZE DO 31 SAT DA RADI
BROJEVI I KAZALJKA SVETLE U MRAKU
POSEDUJE SVOJU DOKUMENTACIJU I GARANCIJU !
Poštovani, našao sam da je ovo već bila tema i da je poštovani Rus_PA u temi MODIFIKOVANE AMFIBIJE rekao:
CITIRAM:
Nema tu toliko posla, posto kupis gotov bezel, kazaljke, mesh narukvicu i samo odneses kod casovnicara da to sklopi. Ne verujem da bi bilo koji casovnicar uzeo mnogo za to, ne treba vise od 5 minuta da se to montira.
Interesuje me šta ova modifikacija znači, šta bih ja mogao da modifikujem na ova dva sata koja sam prikazao i ko to radi?
Da li su ovi satovi kvalitetni, koji od ova dva modela bi mogao da se lepše preuredi- ukoliko je potrebno i da li su original jer im je cena 9500,00 din.
A što se tiče navedenog mehanizma šta možete reći o njemu i uopšte da li ovi sati vrede ovoliko, a nadam se da su originali!?
Pozdrav svim članovima !!!![]()
Ne vidim link za oglas, ali ako je u pitanju prodavac iz Novog Sada koji daje slike, a ne fotografije, mislim da je sve OK, budući da već dugo prodaje ove satove i da nema žalbi. Naravno, sačekaj da ovo potvrdi neko sa foruma, ali mislim da nema razloga za brigu.
Što se tiče cene, evo linkova preko kojih možeš da naručiš ove satove i direktno:
Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com
Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
Na ovim sajtovima su date i cene, pa možeš da ih pogledaš samo zbog toga, ali možeš i kupiti satove od njih ukoliko ti je tako povoljnije. Imaj u vidu da je osnovna cena sata niža preko interneta, jer tu ne postoje troškovi za prodavce, lokal i slično, ali i to da moraš platiti troškove slanja. Što se tiče cena kod domaćeg prodavca, imaj u vidu da on svakako mora da zaradi i da ih je možda platio skuplje ukoliko ih je uzeo u radnji. Napominjem da ne znam kako čovek kupuje, već samo kažem šta je moguće.
Što se tiče modifikacija, evo jedne korisne teme: Modifikovane Amfibije
Modifikacija podrazumeva da se deo A zameni delom B, koji izgleda lepše, ima veću funkcionalnost i slično. Npr. možeš da staviš bolju narukvicu ili kaiš, pošto originalne narukvice nisu kvalitetne, novi bezel, kazaljke, ili slično. Izbor modifikacije zavisi od tebe, a ukoliko nisi siguran da li neki deo pasuje na tvoj sat, piši prodavcu i obavezno naznači broj modela.
Mehanizmi su sasvim dobri u toj cenovnoj klasi, premda se ne mogu porediti sa onim skupljim, jer to ti je kao kod automobila - ne možeš porediti npr. toyotu RAV i clio, jer su različite klase vozila. O mehanizmima je dosta pisano na forumu, pa pročitaj kakva su naša iskustva, premda ih odmah mogu opisati kao pozitivna.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi