Darko,sve je to u redu i treba da klikne . Taj klik se čuje samo kod zavrtanja krunice ako je pre toga izvučena da se podesi vreme ( kao što si i rekao ) a ne i kod zavrtanja ako je krunica pre toga samo odvrnuta radi navijanja.
Krunica kod Vostoka treba da se klima , pritom ne klima se osovina nego samo krunica. Dizajn koji funkcioniše decenijama. "Klimava " krunica kod Vostoka to je kao leto i lubenice, jedno bez drugog ne ide.
Poslednja ispravka: skydrummer (12.11.2013. u 19:04)
Jel sad standardno idu ss bezeli, ili to mora da se naglasi pri naručivanju?
Trebalo bi da idu
evo gledam sajt meranoma, snizili su cene amfibija, sada kostaju samo 50 evra, a ona special je sa skoro 90 snizena na circa 65 koliko su kostale ove koje su sada 50, mozda pripremaju teren za ove nove amfibije!!!
Pa i kad sam ja kupio prije par mjeseci bile u oko 50e obicne, a 70 je bila ova moja kao LE
mozda su na kratko bile snizene, ja sam vise puta gledao i 62,xx evra su kostale, mada nebitno skroz, reci mi koliko su te izneli troskovi slanja, carine i pdv-a i koliko si cekao da sat stigne
Sve zavisi koji model je u pitanju, uz neke ide, uz neke ne.
A sto se tice cena, nisu bas snizene. Isto kostaju kao i ranije, samo sto su jedno vreme na sajtu stajale cene sa uracunatim troskovima slanja, a sad je to posebno, jos 8e.
Inace i sad se za par e razlikuju cene izmedju pojedinih modela.
Upises kod "wus2013" i smanjis cenu za oko 1.5e.
Posto je ruski sat u pitanju, ne bi trebalo da platis carinu na njega.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E pa da zato se ja ne sjecam da sam platio postarinu, a cijena je bila 96$, to je oko 72-73e bilo tada. Jedino su meni poslali sat sa pogresnim bezelom, i onda mi rekli da ce mi poslati pravi ako budem nesto ponovo kupovao kod njih
Bookmarks sajtovi