stvarno je lep sat posaljite jedan za SK![]()
GIvan-e , kako ostali rekoše, sat je i više nego dobar... i sa moje strane pohvale za oba sata !![]()
Nego sam hteo samo da dodam... kako sam uživao gledajući ove kvalitetne i zanimljive fotke, tako sam uživao i čitajući text. Taj osećaj, kada stigne sat kući, teško je opisati. Zato sam i uživao čitajući tvoj post.
Još jednom , super je što si to podelio sa nama i neka te prinova verno služi, kako sam i siguran da hoće !![]()
Danas sam nasao ovaj sajt:
NEW RUSSIAN VOSTOK AUTO AMPHIBIAN AMFIBIA TURBINA TURBINE DIVER WATCH 230605 - ChistopolCity
Mnogo lepi satovi, nisam uspeo da vidim da je ovo vec neko od vas predstavio ali je zaista vredno paznje.
NOVA AMFIBIJA !
vezba stvara majstora
Da fino izgledaju te nove Amfibije. Izgleda da je konacno narukvica onakva kakva i treba da bude (pun celik, solidna kopca, a ne parce tankog lima sa sarnirima). Cini mi se da smo negde ogovarali ove nove modele, samo ne znam gde
Mozda je bilo onako usput....Verovatno ce Ruja vec da se udostoji da to malo predstavi ovde
Jedino mi bode oci ovaj natpis: Made in Russia. Sto ga iskrivise tako da mi je znati?! Da je u ravni sa natpisom iznad ili da je dole na obodu na poziciji 6h, ovako....
Poslednja ispravka: anbeast (25.1.2013. u 12:35)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I ja sam se cudio da niste nista pisali o njima, mozda usput, taj mehanizam je odlican svi smo zamerali zavrsnoj obradi, ona je sada, rekao bih odlicna ali cena nije vise 62 $...ko ce svima ugoditi.
vezba stvara majstora
Ne bih bas rekao da je na onim klasicnim Amfibijama zavrsna obrada losa.
Ima par mana, medju kojima je najveca narukvica, ali to je odlican sat za te pare.
Zaista su kvalitetno napravljene.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo, dobio sam od coveka koji je radio u ambasadi u Rusiji Vostok sat i hteo bih da ga prodam jer mi se ne svidja kako izgleda. Pa ako neko moze da mi kaze i uputi gde i kako bih mogao to da uradim. Nov je, nikada koriscen.
bokisa
Postavi oglas sa dobrim fotografijama sata na
Polovni satovi | Svet Satova
i
Oglasi za prodaju ručnih satova poznatih svetskih brendova 1. strana
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi