Lepa kolekcija, svaka cast!
Imam istu raketu kao sto je ova na prvoj slici, samo sa koznim kaisem, ali sa metalnom narukvicom izgleda mnogo bolje!![]()
Da li znate gde u beograu (kod kog casovnicara ) mogu da se nadju stakla za raketa satove .
Lep mehanizam,ocuvan.
Postavi sliku prednje strane i zadnjeg poklopca,
ako imas vremena.
Evo prednja strana Molnije i slike jednog dzepnog Vostoka..Malo je losiji kvalitet al mogu posluziti
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
@dragon:Upravo si me podsetio na neke bezbrižne dane mog detinjstva........kada sam nosio raketa sat,koji je pokazivao datum.Šteta što kod nas ne mogu da se kupe novi Raketa satovi.Jedino da se poruče preko Interneta sa sajtova koji prodaju ruske satove,eventualno e-bay.Mada tamo koliko sam primetio prodaju "kalemljene" Rakete.Odnosno od 2 Raketa sata potpuno različitog dizajna sklope jedan,i eto ti unikata.
Da ubacim i ja slike nekih od mojih satova,bar slike onih satova čije su slike "uspele",a koji su bili "pri ruci".Čim budem našao neki bolji fotoaparat,ubaciću još(nadam se da će do tada biti još satova u kolekciji).Pozdrav svima koji vole ove ruske "mašine".
@Konstantin:što se tiče Rakete,kao što je rekao Sima,pozlata je 10 mikrona(većina ruskih satova je imala takvu pozlatu).Inače mehanizam je najverovatnije 2609HA,sa protivudarnim balansom(narodski:otporan na udar,ali nemoj igrati hokej).Mehanizam je sa 19 rubina,što je solidno.
I evo nečeg što sam skoro nabavio:
![]()
Bookmarks sajtovi