Šta mislite o ovoj ponudi, da li je ovo uopšte Poljot ili sat sklopljen od ko zna kakvih delova:
RARE Russian Mechanical Watch POLJOT Sturmanskie Aviator 17 Jewels Steel 116 | eBay
Ili ipak nov:
Poljot Handaufzug Fliegeruhr Zarja Z2014A | Poljot 24
Šta mislite o ovoj ponudi, da li je ovo uopšte Poljot ili sat sklopljen od ko zna kakvih delova:
RARE Russian Mechanical Watch POLJOT Sturmanskie Aviator 17 Jewels Steel 116 | eBay
Ili ipak nov:
Poljot Handaufzug Fliegeruhr Zarja Z2014A | Poljot 24
Treba mi pomoc, imam bas ovaj sat ali ne radi mi datum. Nesto je "preskocilo" i zupcanik je izgedao otisa. Nosio sam ga u Bomar,ne mogu da ga poprave, nemaju deo... ima li neko ideju?
p.s.
sat normalno radi, "samo" ne vrti datum...
Inace, imam ga vec 4 godine, kupljen u Moskvi za tacno 200$, i dana danas sam odusevljen svaki put ga ga stavljam na ruku...
Edit:izvinjavam se zbog nepismenosti u prethodnoj poruci...
Poslednja ispravka: RUS (3.10.2015. u 22:51)
@flying_brick
Kalibar 3105 je potpuno isti kao 3133 samo bez hrono modula. Mozda je lakse naci odgovarajuci deo za 3133.
Ovde na primer https://www.cousinsuk.com/
U pravu je veberz, 3105 je izveden iz meh.3133. Moj savet je da obidjes casovnicare jer vecina je radila meh.3133 tako da verovatno imaju i delove, nove ili polovne. Mislim da je to brza varijanta.Ako tako ne uspes, kupovina preko interneta je uvek opcija.
Bookmarks sajtovi