Nema tu neke filozofije.Na ovom prostorima,sasvim opravdano,vlada misljenje da sve sto je napravljeno u Nemackoj kvalitetno.
Za Steinhart sam cuo na ovom forumu i stekao je moje veliko postovanje.
Naravno,Lange i Glashutte su mi nedostupni za ceo zivot.
Sasvim sigurno da cu posedovati u buducnosti neki Steinhart,Sinn,UHR,Laco i Aristo.Sasvim sigurno.A vrlo verovatno nekoliko Steinharta.
Smatram da Nemacki satovi daju mnogo za normalan novac.
99,9% sam siguran da kada kupac da 1000 evra za Sinn ne samo da dobija sat za ceo zivot,vec dobija sat koji sutra moze i njegov unuk da nosi.
Jednostavno,uzasno mnogo postujem Nemacke satove i celokupno Nemacku industriju,njihov mentalitet,itd.
Da nemaju ruznu istoriju,usudicu se da kazem da bi bili perfektna nacija.Opste je poznata cinjenica da je samo jedan glas falio pa da u SAD-u zvanicni jezik bude Nemacki a ne Engleski.
Takodje je opste poznata cinjenica da su se nakon Drugog svetskog rata svi trudili da napakoste Nemackoj industriji,ali medjutim za samo 5 godina su opet postali vodeca ekonomska i privredna Evropska super-sila.
Neko ce se pitati zasto uopste ovo pisem,ali je to sustina celokupne Nemacke i nacina na koji oni prilaze proizvodnji necega.
Svaki Nemacki proizvod,pa samim tim i sat,je proizvod da jakoooo dugo i pouzdano traje i tu apsolutno nema nikakvog spora.
Made in Germany je bio i ostace sinonim za kvalitet.
Registracija
Help

193Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi