Tacnije 100€, jer je i shipping besplatan (30€)![]()
Tacnije 100€, jer je i shipping besplatan (30€)![]()
Moj savet ti je da ne računaš popust na svoju ruku već da, ukoliko nisi, pošalješ mejl proizvođaču sa upitom kolika je krajnja cena sata sa svim popustima.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Vec sam tako uradio.
Onda kupi sat. Za ~135e, kada se uračunaju carina i porez, dobijaš odličan sat sa dekorisanim miyota mehanizmom. Po meni, ovo je ponuda koja se ne odbija.
Pozdrav
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Sad vidim da salju Fedexom, sto bi znatno uvecalo cenu, pitacu da posalju obicnom postom ili nista:sad:
Pa opet će te sat izaći jeftinije nego li da ga kupiš bez popusta. Obrni okreni radi se o dobroj prilici koju ne bi trebao da propustiš ukoliko ti se dopadaju Laco satovi.
Pozdrav
Dobio sam potvrdu konacne cene, koja bi iznosila
xxx€-19%VAT-20%+ free shipping, tako da je to ok, jos kad bi slali obicnom postom,a ne preko kurira.
Ps
Ponuda vazi za sve modele koji su u ponudi.
Nesto mi pada na pamet, ako ima zainteresovanih, da narucimo grupno (nema ogranicenja) i podelimo troskove speditera (mislim da su fiksni, uzeo 1 sat ili 10), to ne bi bilo lose!
Ovako, ja sam od sutra van Beograda, vracam se oko 10-og jula, a ova akcija traje do 15-og. Ako ima zainteresovanih, da se organizujemo za grupnu kupovinu, javite se na pm u tom periodu. Poz
Bookmarks sajtovi