Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re:Servisiranje,stručnost i drugi problemi kod nabave kvalitetnijeg jap.sata

@watchmag01

OK, ali recimo Orient ili Citizen satovi koji su namenjeni za azijsko tržište se uglavnom ne mogu naći u slobodnoj prodaji u Evropi (neka me neko ispravi, ukoliko grešim). U stvari mogu, recimo putem e-bay, no nebitno.
    Ono što mene interesuje jeste da li je servis za Orient-ov Mako nešto što se smatra standardnim servisom (mislim, mora da bude)? I kako vi u Hrvatskoj stojite sa nabavkom rez.delova za Orient satove?

Od kada sam ugledao taj sat, prosto moram da ga kupim, a pošto krajem februara idem za Sloveniju i Italiju, računam da ću ga u jednoj od te dve zemlje zasigurno naći! :cheer:

PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Časovničar Avatar korisnika watchmag01
    Član od
    7.8.2008.
    Lajkovi
    750
    Reputacioni uticaj
    49

Određen forumom Re:Servisiranje,stručnost i drugi problemi kod nabave kvalitetnijeg jap.sata

bok
    standardni servis kods na ili vani??
    Ako se servis radi na vrijeme obično nije potrebno mjenjati nešto od djelova pa pod servis ide raskapanje, čišćenje, slaganje ,podmazivanje sata zamjena svih dihtunga.Vani obično još ispoliraju kućište i narukvicu zamjene staklo ako je izgrebano i mjenjaju cjelu krunicu a ne samo dihtung.Normalno da sve to naplate ali ne daju tebi na izbor npr. dali bi promenili staklo ili ti je još dobro. Kod nas mušterije kak bi prošle jeftinije vele nemojte mi promeniti staklo još je dobro...
    Neki djelovi se daju nabaviti neki ne.Veći je problem a nabavkom vanjskih djelova sata koji u principu i prije natradaju.
    CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
    MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE

Slične teme

1. Savjet i upozorenje za servisiranje u HR
    By Štaka in forum Japanski satovi
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 15.11.2008., 22:18

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke