Citat Dejan125 kaže: Pregled poruke
Ova diskusija je otvorena sa namjerom da se razgovara o Pagani Submariner satovima. Time shodno da se daju neka misljenja i iskustva o kvalitetu, pouzdanosti, itd itd.
Previse siroko smo otisli i dosli o prici o celiku i nekim apsolutno nebitnim stvarima (internet "znanje" u vrhuncu, da tako kazem).
Milsim da se treba drzati samo teme
Moje iskustvo sa PD:

- sat ima safirno staklo. Provjereno sa testerom.

- SII NH35 je isti kao i u ostalim microsima koje sam imao. Seiko ih isporučuje za treće strane. Ima razlike u obradi u odnosu na 4r mehanizme ali minorno. Svi se prave u pogonima u Kini. I 4r i NH. Moj je bio unutar 5 s/d

- sat je odlično napravljen. Neću ulaziti u dizajn i ko je kome što ukrao.

- kućište, narukvica, ukupna obrada je odlična.keramička luneta, full čelik narukvica na šarafe, ekstenzija, poliran, brušen, luneta se vrti kako treba, lume je loš ali funkcionira.

- također iz iskustva sa kineskim mushroom brendovima - sat je vodootporan. Stari Bagelsport sam jednom strpao u barokomoru kod frenda urara. Bez problema 10 bara. Ovaj nisam testirao ali nemam dvojbe da bi bez problema izdržao

Za 60-70 eura ništa te neće koštati da probaš.

Plus sat je 43. Nekome tko ima ruku ko ja, standardni sub od 40 je malen. Ovo je taman.

Eto moje iskustvo.