Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 44
Like Tree51Likes

tema: Pagani Design Submariner

Hybrid View

eee
    eee je offline
    Moderator Avatar korisnika eee
    Član od
    27.1.2009.
    Lajkovi
    7570
    Reputacioni uticaj
    163

Određen forumom Re: Pagani Design Submariner

Ja moram priznati da mi se sviđaju.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Član
    Član od
    3.9.2012.
    Lajkovi
    176
    Reputacioni uticaj
    15

Svidja se i meni, pricam uopsteno i ne mislim na tvoj sat koji mi se usput veoma dopada, ali govoreci o kineskim replikama smatram da treba da naprave nesto svoje makar i od drveta pa onda to moze da bude vredno paznje, ovako plagijati i falsifikati od spijaltera ne zavredjuju nista drugo osim prezira.

Skupljaju limenke po kantama i sta nadju pa tope i liju po nekim mracnim halama, evo i kako to izgleda u praksi:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZwR4fZLOxc8&t=120s
    Poslednja ispravka: stanis (7.1.2020. u 0:57)

Član
    Član od
    3.9.2012.
    Lajkovi
    176
    Reputacioni uticaj
    15

Celik 316l je veoma cvrst i otporan na mehanicka ostecenja pa samim tim i tezak (skup) za obradu.Njegova vrlina je u tome sto je dijamagnetican (ne privlaci ga magnet ako ga prislonis), cime stiti i sam mehanizam od magnetnog zracenja.
    Druga vazna osobina hiruskog celika (316l) je sto ima antialergijska svojstva sto je jako vazno i kod izrade narukvica, pogotovu kod osoba osetljivih na nikl kojih inace ima jako puno a vecina i ne zna da su alergicni!
    Poslednja ispravka: stanis (7.1.2020. u 1:14)

Član Avatar korisnika Karadjordje
    Član od
    13.3.2014.
    Lajkovi
    704
    Reputacioni uticaj
    12

Citat stanis kaže: Pregled poruke
    Celik 316l je veoma cvrst i otporan na mehanicka ostecenja pa samim tim i tezak (skup) za obradu.Njegova vrlina je u tome sto je dijamagnetican (ne privlaci ga magnet ako ga prislonis), cime stiti i sam mehanizam od magnetnog zracenja.
    Druga vazna osobina hiruskog celika (316l) je sto ima antialergijska svojstva sto je jako vazno i kod izrade narukvica, pogotovu kod osoba osetljivih na nikl kojih inace ima jako puno a vecina i ne zna da su alergicni!
    Evo,upravo sam utvrdio da Pagani ne privlaci magnet,kako kuciste,tako i narukvica.

Član Avatar korisnika Karadjordje
    Član od
    13.3.2014.
    Lajkovi
    704
    Reputacioni uticaj
    12

Citat stanis kaže: Pregled poruke
    Svidja se i meni, pricam uopsteno i ne mislim na tvoj sat koji mi se usput veoma dopada, ali govoreci o kineskim replikama smatram da treba da naprave nesto svoje makar i od drveta pa onda to moze da bude vredno paznje, ovako plagijati i falsifikati od spijaltera ne zavredjuju nista drugo osim prezira.

Skupljaju limenke po kantama i sta nadju pa tope i liju po nekim mracnim halama, evo i kako to izgleda u praksi:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZwR4fZLOxc8&t=120s
    Pa vidi,ipak je bolje kupiti Invictu,Squale ...proverene homage satove iliti kopije poznatih brendova,pa onda znas sta kupujes.
    Naravno,moze se dati i vise para za Steinhart . To je pretpostavljam u redu,jer se radi od 316L celiku,ima swiss made mehanizam i ne izaziva prezir kada se vidi na ruci? Nisu plagijati i falsifikati?
    Da li je za prezir sto mnogi proizvodjaci delove svojih satova prave u Kini,a potpisuju ih SWISS MADE? Kupis Omegu,a narukvica “ MADE IM CHINA”.
    Seiko sa cuvenom oznakom “K” u nazivu modela je pravljen takodje u Kini.
    Smartphone...”MADE IN CHINA”.
    I sve to rade neki Kinezi sa radnim vremenom od 20h dnevno.
    Pretpostavljam da je to ok.
    Sa jedne strane se pljuje kineski proizvod i izaziva prezir,ali nekada,kada nam to ne odgovara,prelazimo preko nekih stvari.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Milos G. and seikono1 like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •