Ne znam da li si probao u svocovoj radnji/servisu u Knez Mihajlovoj ulici u BG tel.+381 11 303 69 69 trebalo bi da nadjes kod njih taj deo tj delove.
Ne znam da li si probao u svocovoj radnji/servisu u Knez Mihajlovoj ulici u BG tel.+381 11 303 69 69 trebalo bi da nadjes kod njih taj deo tj delove.
Kada sam bio u vojsci u Bg-u pre 3-4 godine sam pitao ali nisu imali a nisu mogli ni da nabave. Mozda se sada nesto promenilo. Hvala za telefon. Sada cu da ih zovnem pa cemo da vidimo.Poz
Sada sam zvao. Imaju te delove ali nema u boji koja mi treba (teget). Pitao sam da li moze da se naruci odgovarajuci deo - kazu nemoze! Kao da sam zvao pecenjaru pa rade sa prasicima, a ne sa satovima :-) U redu je da zvanicni zastupnik trenutno nema deo ali moze da poruci, ovi su neki skroz neprofesionalni...
Da li znate neki jaci servis za Swatch satove u Srbiji? Svaka pomoc dobrodosla. U Kragujevcu gde god sam pitao - gledaju me bledo
A inace u ovoj radnji odozgore to sto imaju kosta smesnih 300 dinara, a kolika muka da se nadje.
Hvala. Poz
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Veliko Hvala Dragon :-)
Bookmarks sajtovi