Swatch AquaHrono iz 1997god.
Pozdrav svima na forumu ovo mi prvi post :hello:
Zapravo vec godinama nemogu da nadjem deo za ovaj Swatch, link:
https://www.squiggly.com/us/en/swatc...ter-SBM106.htm
Potreban mi je prsten na vrhu ovog sata (ide oko stakla,okrece se a ispod ima tanku metalnu podlosku) mozda nisam najbolje objasnio...ali sluzi za podsetnik prilikom ronjenja koliko dugo si vec pod vodom, mislim da mu je to namena?:laugh:
Znaci plasticni prsten mi treba i metalni deo koji ga drzi na staklu...Gde to moze da se nabavi?
Hvala na pomoci i izvinite na konfuznom pitanju jer neznam kako se nazivaju ta dva dela.
Re: Swatch AquaHrono iz 1997god.
Ne znam da li si probao u svocovoj radnji/servisu u Knez Mihajlovoj ulici u BG tel.+381 11 303 69 69 trebalo bi da nadjes kod njih taj deo tj delove.
Kada sam bio u vojsci u Bg-u pre 3-4 godine sam pitao ali nisu imali a nisu mogli ni da nabave. Mozda se sada nesto promenilo. Hvala za telefon. Sada cu da ih zovnem pa cemo da vidimo.Poz
Sada sam zvao. Imaju te delove ali nema u boji koja mi treba (teget). Pitao sam da li moze da se naruci odgovarajuci deo - kazu nemoze! Kao da sam zvao pecenjaru pa rade sa prasicima, a ne sa satovima :-) U redu je da zvanicni zastupnik trenutno nema deo ali moze da poruci, ovi su neki skroz neprofesionalni...
Da li znate neki jaci servis za Swatch satove u Srbiji? Svaka pomoc dobrodosla. U Kragujevcu gde god sam pitao - gledaju me bledo:no:
A inace u ovoj radnji odozgore to sto imaju kosta smesnih 300 dinara, a kolika muka da se nadje.
Hvala. Poz
Proveri u preostale dve radnje dal imaju, mada sumnjam.
LINK
Probaj da kontaktiraš njihove servisne centre u BiH, Hrvatskoj ili Mađarskoj pa vidi dal mogu da ti izađu u susret i pošalju taj deo.
Ili se obrati direktno SWATCH-u, objasni problem i pitaj dal mogu da ti pošalju taj deo.
Pozdrav