^Ne bih ja tek tako potcenjivao TAG...
^Ne bih ja tek tako potcenjivao TAG...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne podcenjujem. Kvalitetna konfekcija, ali ipak konfekcija![]()
Mislim, odelo kod krojača sa Saville Row-a je mnooogo bolje od Armanijevog jer je em po meri, em od najboljih materijala, em od najboljih majstora, ipak - preskupo je. Takodje, sigurno postoje kvalitetna odela manje poznatih konfekcionara koja (osim po imenu, koje hrani sujetu) ne zaostaju za Armanijem.
Sve u svemu, ja glasam sa Orient Star pre Tag Heuera jer u nižem cenovnom rangu Tag ne nudi ništa vise.
@nokru: Zasto bih se lljutio? Sta podrazumevas pod pojmom: sat? To moramo da definisemo kako bismo utvrdili da li se ''ovi nakarani modni detalji'' smeju podvesti pod receni pojam.![]()
Poslednja ispravka: anbeast (3.11.2014. u 17:38)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dok god postoji Casio sa duplo manjom cijenom,a duplo boljim kvalitetom- modni nemaju šta da traže.
Druga je stvar što ljudi misle da je Armani sat ekvivalentnog kvaliteta kao Armani odijelo.
Mene je samo ubola izjava da modni brendovi više vrijede nego što koštaju. To nije tačno. Dapače,koštaju ko dobar Seiko,a kvaliteta je vrlo upitna.
Sve ostalo me ne zanima- svako ima svoje veselje.
Ne znam za vas, nadam se da nisam nekoga uvrijedio, ali moram biti iskren... nesto kontam, kad bih kod frajera skuzio sat Dzet Set, ja bih pao sa stolice od shege...
Ali, ko zna... mozda za nekih 100 godina Dzet Set satovu budu kao TAG danas... pa ce raja, i to sad vec pravi poznavaoci, jelte, da mu tepaju, da ga zovu nadimcima... kao "Au, brate, al' ti je dobar DZET!", a neki opet samo furaju "Set" itd.![]()
Poslednja ispravka: arch_m (3.11.2014. u 20:04)
Bradati, koliko sam razumeo IN house je sat, kvalitetni satovi sa ETA su konfekcija ali kvalitetna? Ne zaboravi da je jedna od stvari koju čini sat i brend, mislim da su svi to malo gurnuli u stranu. Konkretno TAG Heuer prodaje Heuer tradiciju i švajcarski kvalitet, nadamo se uskoro i IN house mehanizam, ali je to još uvek rizik kako su oni procenili. Po meni je to malo usko gledanje, satovi kao TH, Stowa ili Braja imaju tradiciju, prepoznatljiv dizajn, ime...to nije ništa, grešiš sinko + kvalitet, što nije malo![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Shmiz![]()
![]()
![]()
![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Inače nosio sam Fossil ch2600, imao sam nekakav čudan osećaj, kao da nemam sat, ne mogu to da objasnim, to su bižuterija satovi, tako bi ih nazvao.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi