Prvo nasa reprezentacija nikako ne igra nogomet vec fudbal,drugo da nemamo pobednicki mentalitet nikada ne bismo dobili Svabe koji su do utakmice sa nama pokazali ubedljivo najbolji fudbal na prvenstvu.Sada je reprezentacija dobila krila ovom pobedom i ocekujem pobedu od 1:0 protiv Australije koja bez obzira na rezultat protiv Nemacke igra solidan fudbal koji nama ne odgovara.I je bih voleo da Slovenija bude prva u svojoj grupi,a mi drugi u nasoj grupi pa da se sretnemo u narednoj rundi takmicenja i lagano im damo 2-3 komada tek da im pokazemo koliko ne znaju.Iskren da budem da mi neko ponudi zlatni Phillip Patek ili da budemo prvaci sveta izabrao bih ovo drugo bez razmisljanja.Jebi ga,osecaj kada reprezentacija osvoji svetsko prvenstvo ne moze da se poredi sa materijalnim stvarima,jer to je u nasem slucaju moguce mozda jednom u zivotu i nikada vise, i zato je NE PROCENJIVO,a bice satova i satova.A Milanu savet da uzme Submariner date two tone,kada vec menja toliko satova,i sa njim ce biti srecan zauvek.A s obzirom da ima veliki zglob neka pogleda i Sea Dweller i to je to.Ako budes prodavao Tag javi da znam na PM
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi