@moderator sima hrabri
Stojim iza svake reci koju sam napisao. Serb je objasnio zasto su ljudi poceli da sa distance gledaju na postove tog clana,pa nema razloga da eleboriram i ja dalje.
Kakva bi bila situacija da sam ja napisao da cu poslati na hladjenje nekog? Sta bi ti kao moderator,a i tvoje kolege uradili? Sasvim sigurno ovaj post ne bi bio ovde,jer bi me udaljili sa foruma.
Da li je problem sto sam "njegovu svetost moderatora".pitao zasto ne pise konstruktivne postove?
Da li je problem sto sam napisao da docekuje "na noz" pisanje drugih clanova?
OK,neka to bude problem i neka bude da ja nisam u pravu. Ali,da li njemu titula koju ima daje za pravo da preti ostalim clanovima? I onda se trazi opravdanje za to.pozivajuci se na staru slavu? Od toga se ne zivi.Pa zar ne vidis da ovi klinci koji danas pisu imaju vise postova,i to konstruktivnih.za manje vremena provedenog na forumu,nego mi ostali. Klinci su zeljni znanja,ali i zele da svoje znanje i informacije nesebicno podele sa nama. Krle pise za lovu? Pa sta? Da li manje voli satove od nas? Pa naravno da ne.
Sada dolazimo na ono pitanje,:Kako ih nagraditi?. Vrlo jednostavnoi.Dajte im da budu moderatori! Ima 5 moderatora,a od 5 moderatora,aktivni ste ti i vladas. A forum je odavno prerastao u nesto mnogo,mnogo vece od kada je krenuo sa radom. I sta?Problem je da se da predlog Gazdi,da razmisli o toj ideji? Sta,pojesce vas,oduzece Vam titulu moderatora koju imate,jer ce staviti nekog drugog?
Ti se dobro secas da sam ja jos odavno predlozio da ako u buducnosti treba moderator,obavezno racunati na VLADANAP. Pa sto niste predlozili?Sada trebaju,a trebali su odavno da budu postavljeni.Evo i linka:
http://www.svetsatova.com/forum/f63/...tora-3844.html
Pominjes iggy-ja koji je imao problem zbog svoje izjave o novim satovima.I? Covek je izgladio stvar i predstavio nam se kao 1 od najbpljih poznavalaca digitalnih satova u zemlji,a cini mi se i sire. I ja sam licno,bez obzira sto smo se raspravljali na tu temu o novim satovima,dobio rep poene od njega. I ja sam njemu dao rep poene,jer zasluzuje. I dacu mu ih opet,i kad god mogu,i neka ih ima 200,jer to zasluzuje i najbolji je.
Pa eto vam moderatora! Kud ces boljeg za tu oblast.
Samo da dodam jos jednu stvar. Imao sam licni sukob sa Prolaznikom na forumu i covek je banovan. pisao mi na PP i objasnio neke stvari.A dobro se secas da sam trazio da se vrati na forum,a i dobro se secas da sam od tebe dobio rep poene zbog toga.
Jel problem izviniti se i izgladiti stvar?Naravno da ne! I drago mi je sto je vracen,jer njegova duhovitost,doprinosi forumu,a i mnogo toga je naucio ovde,a i mi smo od njega.
A nekima je problem da se izvine,jer,sta mislis,moderator!Kome on da se izvinjava? Clanovima? Mh,pa da,kod baba Jule!
Ti i ja smo odlicno komunicirali. I podseticu te slucaja kada te je napao onaj preprodavac. Skocili smo za tebe,ne zato sto si ti moderator,nego zato sto si sima hrabri.Posten covek i ljubitelj satova,koji nam je dao neizmerno mnogo informacija,ali se pokazao kao ljudina i to dolazi iznad svega.
Ali za ovoga clana necu da skocim! Ne zasluzuje i mozes da pricas o njemu sta hoces,to je tako i tacka.
Srdacan pozdrav svim pravim ljubiteljima satova.
Registracija
Help

164Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Za tu pozitivnu energiju da, kao, i priznam da sam kriv 

Bookmarks sajtovi