Citat bojanjurcic72 kaže: Pregled poruke
Pročitaj post na koji sam odgovorio Milanu gdje on Feather proglašava neviđenom prevarom a Wilkinsona uzdiže u nebo. Šta se njemu može drugo reći? Ne znam s čime se on brije, ali ako želi bezbrižno brijanje sa Featherom neka kupi jedan od brijača koje sam naveo.
Ja sam se jutros obrijao sa Featherom i R41. Nije bilo nikakve iritacije osim na bradi dvije crvene točkice koje sam riješio u sekundi sa alumom. Ali sa onim brijačima nema ni one dvije točkice.
Ljudi nikako da shvate, koliko para toliko muzike.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nema problema, druze, ja sam samo podvukao koliko je, ustvari, brijanje i sve oko brijanja, stvar prije svega licne preference, te da postoji isuvise mnogo varijabli da bi se sve svelo na cijenu.

Naravno da toj sferu, nazovimo je - luksuza - jer, uzmemo li da se 99% ljudi na svijetu bez ikakvih prituzbi i problema brije brijacima od euro-dva, te koristi isto tako jeftine pre/aftershave preparate, trositi stotine eura na jednu ovako, u sustini, jednostavnu stvar, zaista i jeste neka vrsta luksuza - cijena i kvalitet se uzajamno prate, ali se ovdje vec radi o tako specijalizovanom trzistu, da su i one nesto jeftinije opcije vec same po sebi klasa, i onda se opet vracamo na sve te ostale varijable o kojima ce kasnije ovisiti rezultat...

Ovdje se uveliko radi o iskustvu i rutini... i ja sam vec o tome pisao - cak i sa ziletom koji bi neko vec smatrao neupotrebljivim i potrosenim, uz dobar lather i pripremu ja cu imati besprijekorno brijanje, ili, pak, obratno - i s losom kremom, stickom ili sapunom, uz solidan zilet i par trikova stecenih iskustvom i rutinom, rezultat ce biti isti.