Zdravo Vrana! Pridrtuzujem se dobrodoslici.
Mozda je ipak bolje da pocnes sa satovima?
Zdravo Vrana! Pridrtuzujem se dobrodoslici.
Mozda je ipak bolje da pocnes sa satovima?
No time to lose
Pošto sam nov na forumu, a ne postoji posebna rubrika za predstavljanje članova (makar je ja ne primjetih) da kažem par riječi o sebi...
Ime vidite u avataru. Iz Podgorice sam obožavam motore i satove, juče sam kupio Omegu i to je 12-i sat u mojoj kolekciji. Motor imam samo jedan
... Zdravlje služi, žena sluša...Lesi se još nije vratio kući, baba je senilna...i td...
![]()
Zdravo Jovane i dobrodosao na forum!
Ideja ti je jako dobra, a posto i mi razmisljamo o slicnoj temi, moguce je da ovo preraste i u nesto drugaciju pricu. Svakako ocekujemo prikaz tvoje kolekcije i slike satova.
Jos jednom - dobrodosao i pozdrav,
Vlada
No time to lose
Preseljeno u odgovarajuću temu. Imamo je samo je zapostavljena. Sada ide u "sticky".![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
i bas pocnes sa Omegom..bas dobro krenuo
hahahahaha
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam Zeljko inace zaljubljen u sve sto ima tockove jos od malena,idem na break dance (ali ne redovno) srednjoskolac sam ,upisao sam elek.tehnicar racunara 4 god
,volim jos i da pecam itd itd
.Kratko i jasno
DD xaxaxa
ja se zovem cedo veljovic. 80to godiste sam iz bga. bavim se obezbedjenjem. student sam defektologije u pokusaju. obozav automobile i motore. volim brza kola....camce i slicno. od skora se interesujem za satove. ceo zovim se bavim nekim sportom mada u poslednje vreme nemam volje za treniranjem
.
volim muziku 80ih. filmove. a najvise brzu voznju kako kolima tako i motorom. mada me je kriza natera da prodam motor![]()
Poslednja ispravka: sima hrabri (10.6.2011. u 13:07) Razlog: spojene uzastopne poruke istog autora
Katarina, student ekonomije... Kad mi se nesto svidi, odem i kupim i onda to nosim dok ne umre na mojim rukama. A jos mi nista nije umrlo :-D Inace, zaludjenik sam za knjige.
Feel alive
Katarina molim te provokativne slike sklanjaj...a inace ja imam najbolji sat i ono..sve naj naj
I zaboravih da i ja volim dosta da citam prozu sto ce jedan clan i da potvrdi ..
Poslednja ispravka: milan zmaj (4.9.2011. u 0:09)
next year at this time I'll be a millionaire
^
E,stvarno si kralj,car i sve naj,naj...
Bookmarks sajtovi